Mline in Zeeland

Mline in Zeeland

Bij Mline draait alles om de optimale nachtrust, de Mline producten zorgen daarvoor. De matrassen, kussens en slaapsystemen zorgen voor het ultieme slaapcomfort en de perfecte slaaphouding waardoor u uitgerust wakker wordt. In de meest uitgebreide Mline studio van Zeeland adviseren wij u graag.

 

Slaapcomfort

Mline is begonnen in de sportwereld waardoor de slaapcomfort erg hoog is. Mline matrassen zijn drukverlagend waardoor het matras uw spieren de rust geeft die ze nodig hebben. Daarom wordt Mline aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op Mline bijdraagt aan een goed herstel van lichaam en geest gedurende de nacht, zodat overdag maximaal kan worden gepresteerd.

Service

Naast een goed product heeft Mline ook een top service. Op alle producten geeft Mline 10 jaar garantie, naast de 10 jaar garantie heeft Mline ook de omruil garantie. Dat houdt in dat u uw product mag uitproberen en als het niet bij u past samen met onze stylingsasadviseurs opnieuw naar een product gaat zoeken wat u wel de optimale nachtrust geeft. Bij de matrassen is dat 100 dagen en bij de kussens 14 dagen. Bij Mline hoeft u dus nooit bang te zijn voor een miskoop, de stylingsadviseurs van Binnenuit helpen u graag.

 

kussens

Ook de hoofdkussens van Mline staan in het teken van goed en comfortabel slapen. Bijvoorbeeld de Athletic Pillow dat is een uniek hoofdkussen dat uw slaaphouding corrigeert en verbeterd door zijn speciale vorm. Het werkt preventief tegen nek-, rug en hoofdpijn. Bij ons is uit ervaring gebleken dat er veel mensen zijn met een gevoelige oorschelp. Met de Athletic pillow wordt dit bij veel van deze mensen verholpen. 

 

 

Boxsprings

Mline heeft ook verschillende boxsprings in de collectie de Boxspring Superior, Boxspring Ultimate, Boxspring Intense en de Multi Motion. De boxsprings van Mline zijn verschillend van lig comfort, zo heeft de Boxspring Superior een revolutionair frame met mini pocketveren. De Boxspring Ultimate een 7-zones pocketvering met een ergonomische schouderzone en de Boxspring Intense heeft een 5-zones pocketvering. Bij de Boxsprings Ultimate en Intense heeft u keuze uit 3 hoofdborden en bij de boxspring Superior heeft u keuze uit 3 andere hoofdborden.

 

Matrassen

Stelt u zich eens voor: iedere dag uitgerust vol energie opstaan en optimaal presteren! Ervaar zelf wat een M Line matras voor uw lichaam doet. De Slow Motion 7 en 8 zijn de nieuwste ontwikkelingen in de Premium Collection en de opvolgers van de Slow Motion 5 en 6, die in 2012 als beste werd getest door de Consumentenbond. De Slow Motion 7 en de Slow Motion 8 zijn nog beter geoptimaliseerd qua ondersteuning, ventilatie, zijn nóg zachter en hebben een hoger aaibaarheidsgehalte dan de Slow Motion 6.

 

Advies

Onze stylingadviseurs nemen alle tijd om de beste producten voor u te vinden. We kijken naar de volgende punten: ventilatie, ondersteuning, comfort, liggevoel en de tempratuur. Met de informatie van deze punten weten wij welk matras optimaal voor u geschikt is en waar u zeker geen spijt van zult krijgen. 

Wij verwelkomen u graag!