Matrassen

Matrassen

Veel mensen zijn op zoek naar een echt goed matras en een echt goede nachtrust. Het probleem bij het kiezen van een matras is het grote aanbod. Eveneens is het testen van een matras in de winkel lastig. Je ligt immers in de winkel 5 tot 10 minuten op een matras terwijl je in werkelijkheid een matras 6 tot 8 uur achter elkaar gebruikt. Achteraf kan een matras dus heel anders liggen dan in de winkel. De kans is groot dat het kopen van een matras een miskoop wordt. Hierdoor vinden veel mensen het lastig om een matras te kopen.

Daarom heeft Paul van Cadsand een achteraf aanpasbaar matras gemaakt. Dit matras kan Paul vooraf maar ook achteraf aanpassen. Het matras kan aangepast worden in hardheid, warmte opbouw, ventilatie, capaciteit en nog veel meer.

voorkant 9si
Matras 9SI

Van Cadsand

Voorkant 7si
Matras 7SI

Van Cadsand

Onze matrassen

Achteraf aanpasbaar
De aanpassingen kunnen gedaan worden omdat het matras uit verschillende elementen bestaat. De elementen in het matras kunnen hierdoor jaren na de aankoop van het matras nog worden aangepast. Dit is een voordeel gezien het feit dat het lichaam bij de meeste mensen verandert. Uiteraard vraagt deze verandering weer om een aanpassing in het matras. Om zeker van te zijn dat u goed slaapt hebben al onze matrassen aanpassing garantie. Wij passen uw matras binnen 100 dagen gratis aan.

Gericht en specifiek
Het matras kan aangepast worden op warm en koud maar kan ook harder of zachter worden gemaakt. Dit kan zeer gericht en specifiek. Doordat er meerdere lagen zijn die vervangen kunnen worden is het mogelijk om heel lokaal een probleem oplossen. Wanneer het matras naar wens is maar op de schouder er nog te veel druk is dan is het mogelijk om alleen de schouder zachter te maken.

Opbouw en techniek
De matrassen zijn getrapt opgebouwd. Dat wil zeggen dat de zachtste laag boven ligt. De laag eronder is iets harder en de laag daaronder het hardst. Het voordeel hiervan is dat het matras heerlijk zacht ligt zonder dat het een gevoel geeft van een hangmat. De vering is zeer stevig. Hierdoor kan de vering personen van 150 kg makkelijk dragen.

 

Onderhoud
Het onderhoud van het matras is vrij makkelijk. De bovenlaag van de matrashoes is zeer makkelijk af te ritsen en te wassen op 60 graden.

Kortom, bij Van Cadsand Slaapcomfort kunt u precies kiezen welk matras u wilt. Hard of zacht en warm of koud waarbij u niet hoeft te letten op uw gewicht. Hierdoor bieden wij ook een slaapgarantie. Bij Van Cadsand Slaapcomfort wordt het matras aangepast totdat het perfect ligt, nu en in de toekomst.

Contact

0113-405017