Matras Deauville – Nill Spring

Deauville

Nill Spring

Ervaar de superieure kwaliteit en comfort met de Deauville-matras van Nill Spring. Deze matras combineert verschillende hoogwaardige materialen om een optimale slaapervaring te bieden.

De Deauville-matras is voorzien van een Belgische Damast tijk, een stof bekend om zijn duurzaamheid en elegantie. Deze luxueuze stof zorgt voor een zacht en comfortabel oppervlak, wat bijdraagt aan een betere nachtrust.

Binnenin de matras vindt u een laag Zwitserse Lavalan wol. Deze natuurlijke wol biedt uitstekende thermische isolatie en vochtregulatie, en zorgt voor een warm en droog slaapoppervlak.

Productinformatie

Daarnaast bevat de matras ook Naturalis, een duurzaam materiaal dat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Bovendien verbetert het de luchtcirculatie binnen de matras, waardoor u een koeler en comfortabeler slaapklimaat krijgt. Een laag Climacell Latex verbetert de veerkracht en duurzaamheid van de matras, terwijl het ook bijdraagt aan een betere ondersteuning van het lichaam. Deze hoogwaardige latex zorgt voor een optimale drukverdeling en verbetert uw slaapcomfort. De Deauville-matras is uitgerust met een 9-slags pocketveer systeem, wat zorgt voor een uitstekende ondersteuning en comfort, ongeacht uw slaaphouding. Deze pocketveren zorgen voor een uitgebalanceerde ondersteuning over het hele oppervlak van de matras. Het interieur van de matras is intern genopt, een techniek die de verschillende lagen van de matras verbindt en zorgt voor een stabiele en duurzame structuur. Ten slotte beschikt de Deauville-matras over een soepele schouderzone. Deze speciaal ontworpen zone biedt extra ondersteuning aan uw schouders, wat zorgt voor een betere houding tijdens het slapen en minder spanning op de nek en schouders.

Meer info op www.nillspring.be

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op