Marmoleum

Ontdek de meest natuurlijke en duurzame vloer bij Van der Poel Home Textiel: Forbo's Marmoleum. Deze vloer is gemaakt van 97% natuurlijke materialen en is een milieuvriendelijke keuze. Met een brede selectie aan kleuren en patronen, biedt Marmoleum stijl en veerkracht. Bovendien is het eenvoudig te onderhouden. Bezoek onze showroom en maak een bewuste stap naar een groenere toekomst met Marmoleum van Forbo.

Marmoleum

Forbo

Ontdek Forbo’s Marmoleum – De Meest Natuurlijke en Duurzame Vloer bij Van der Poel Home Textiel

Welkom bij Van der Poel Home Textiel, waar we trots de meest natuurlijke en duurzame vloeroplossing aanbieden: Marmoleum van het gerenommeerde merk Forbo. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke en stijlvolle vloer voor uw huis, dan is Marmoleum de perfecte keuze! Als specialist op het gebied van vloeren in Zeeland, nodigen we u graag uit in onze showroom, om de gehele Marmoleum collectie te komen zien, voelen én ruiken!

Doordat wij van advies tot aan het leggen van uw Marmoleum vloer enkel met onze eigen vakmensen werken, kunnen wij u een kwalitatief product garanderen, dat op de juiste wijze verwerkt wordt!

Forbo vloeren

Productinformatie

Marmoleum – 100% Natuurlijk en Duurzaam

Marmoleum is een natuurlijk linoleum, samengesteld uit 97% hernieuwbare grondstoffen, waaronder lijnzaadolie, houtmeel, kalksteen en jute. De natuurlijke geur van marmoleum is dan ook niet te missen. Bij Van der Poel Home Textiel zijn we er trots op u een vloer te kunnen aanbieden die niet alleen uw interieur verrijkt, maar ook bijdraagt aan een groenere aarde. Met Marmoleum maakt u een bewuste stap naar duurzaamheid, én een stijlvol interieur.

Stijlvol en Veerkrachtig

De vloeren van Forbo’s Marmoleum zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en veelzijdig. U heeft de keuze uit een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor u uw vloer kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur. Of u nu houdt van een klassieke houtlook, een moderne betonlook of een gedurfd ontwerp, Marmoleum heeft voor ieder wat wils.

Eenvoudig Onderhoud

Geniet van het gemak van een vloer die weinig onderhoud vergt. De natuurlijke ingrediënten in Marmoleum hebben een antibacteriële werking, waardoor uw vloer schoon en hygiënisch blijft. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is alles wat nodig is om uw Marmoleumvloer in topconditie te houden. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook op schoonmaakproducten.

Ontdek Marmoleum bij Van der Poel Home Textiel

Bij Van der Poel Home Textiel zijn we trots om Marmoleum van Forbo aan te bieden als de toonaangevende keuze voor een natuurlijke en duurzame vloer. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Marmoleumvloer voor uw huis of bedrijf. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de schoonheid en kwaliteit van Marmoleum van Forbo. En kiest u voor Van der Poel Home Textiel, verzorgen wij het gehele proces van begin tot eind. Na advies komen wij uw vloer inmeten, waarna onze eigen vakmensen de vloer komen leggen. Zo staan wij altijd in voor een kwalitatief product, dat op de juiste manier verwerkt is!

Kies voor Marmoleum en maak een bewuste stap naar een prachtige, natuurlijke en duurzame vloer die jarenlang meegaat en bijdraagt aan een groenere toekomst. Van der Poel Home Textiel, uw partner in duurzaam wonen en stijlvolle vloeren. Ontdek vandaag nog Marmoleum van Forbo in onze showroom te Heinkenszand!

Wist u dat wij direct aan de snelweg A58 gelegen zijn? Hierdoor zijn wij ook vanuit o.a. Middelburg, Walcheren, Goes en Zierikzee uitstekend bereikbaar, om u te voorzien van een uitgebreid advies over Marmoleum!

Over Forbo

Als leverancier van Van der Poel Home Textiel, introduceert Forbo zichzelf ook in Zeeland als een toonaangevend bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen. Met een sterke focus op het creëren van producten die het milieu respecteren, heeft Forbo een reputatie opgebouwd als een pionier in duurzaamheid binnen de vloerenindustrie.

Forbo’s toewijding aan duurzaamheid blijkt uit hun productaanbod, met Marmoleum als een uitstekend voorbeeld. Marmoleum, een natuurlijk linoleum gemaakt van 97% hernieuwbare grondstoffen, is een vloerbedekking die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet. Het gebruik van natuurlijke materialen en energiezuinige productiemethoden onderstreept Forbo’s inzet voor een duurzame toekomst.

Als een vertrouwde partner van Van der Poel Home Textiel, gelooft Forbo in het delen van waarden en visies. Samen werken we aan het bieden van de meest natuurlijke en duurzame vloeroplossingen voor onze klanten. Bij Van der Poel Home Textiel kunt u rekenen op hoogwaardige, milieuvriendelijke vloerproducten van Forbo, die zowel uw huis als onze planeet koesteren. Ontdek het assortiment en maak een bewuste keuze voor duurzaamheid met Forbo en Van der Poel Home Textiel!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl