Manutti

Manutti

Manutti momenten, van zonsopkomst tot zonsondergang.

Collecties

Manutti_Muyu_Sofa set 5_ambiance
Muyu
©IsaacIchou
Sandua
©IsaacIchou
Sandua Lighting
manutti_san_bench_ambiance
San
Manutti_Flex_Cobi_Tsuki_ambiance-2
Flows
imd_fu_ko_09
Kobo
imd_fu_ra_34
Radoc
Manutti - Torsa
Torsa
idm_po_to_01
Touch Poufs
a_Manutti-2019B-B0346
Solid
Minus tafel met schaal avocado's
Minus
mood coffee tables
Mood
Sunrise 1
Sunrise
manutti_ambiance_zendosense
Zendo Sense
Outdoor Rugs 2
Outdoor Rugs
Manutti-Tsuki 10
Side Tables
Yiko ambiance
Yiko
manutti_ambiance_zendosense
Zendo Sense
Outdoor Rugs 2
Outdoor Rugs
Manutti-Tsuki 10
Side Tables

Over Manutti

Manutti is ervan overtuigd dat de luxe collecties ontworpen door verschillende interne en externe designers de mensen blijven inspireren, verrassen en samenbrengen. De meubelen zijn vervaardigd met hoogwaardige en duurzame materialen. De ervaren ambachtslui nemen de tijd om alle materialen van elk stuk met de hand af te werken. Zo zetten ze de schoonheid en unieke kenmerken in de kijker. Manutti combineert functionaliteit en gebruiksgemak met schoonheid voor het buitenleven.

Manutti richt zich al bijna 20 jaar op het ontwerpen en creëren van luxe buitenmeubelen. De diversiteit van materialen, stoffen en vezels van Manutti bevatten de kleuren van de natuurlijke wereld. Palladio buitenmeubelen onderdeel van BinnenUit geeft graag die beleving door aan de klanten die graag op elke moment van de dag relaxed buiten willen samenkomen met hun families en vrienden. Onze adviseurs popelen om u kennis te laten maken met het merk Manutti.

Al bijna twee decennia concentreert Manutti zich op het ontwerpen en creëren van luxe buitenmeubelen die net zo onderscheidend zijn als onze klanten. Al onze iconische tafels, stoelen, voetsteunen, ligstoelen en sofa’s bevatten de kleuren van de natuurlijke wereld en verleiden mensen om op elk moment van de dag in luxe samen te komen met hun vrienden en families.

Onze bekwame ontwerpers vinden hun inspiratie in de allure, schoonheid en levendigheid van alledaagse omgevingen. Op basis van onze meest inspirerende omgevingen hebben we een reeks sferen gecreëerd in materialen, kleuren en ontwerpen die bij uw wensen passen, van stedelijk tot rustiek, aan het zwembad tot aan zee. Geniet van uw buitenruimte met meubels die zijn ontworpen om er precies in te passen. 

Geschiedenis

Het decennialange succes van Manutti is ongetwijfeld het resultaat van de ervaring, intuïtie en visie van Stephane De Winter, CEO en oprichter van Manutti. Zijn vader stond aan het hoofd van een vlasverwerkend bedrijf, waardoor Stephane al op jonge leeftijd werd ondergedompeld in de schoonheid en diversiteit van materialen, stoffen en vezels.

Als boekhouder met een sociale ingesteldheid en oog voor bijzondere stoffen ruilde hij al snel zijn eerste job in voor een functie als verkoper van meubelstoffen. Hij bundelde zijn krachten met een andere meubelfabrikant en bezorgde zijn werkgever internationale naam en bekendheid. De wereldwijde vraag naar buitenmeubilair inspireerde hem om zelf een bedrijf op te bouwen, dat klein begon in de garage van zijn ouders.

En de rest is geschiedenis …

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.