Manutti – Touch Poufs

Touch Poufs

Manutti

De Touch poufs zijn verkrijgbaar in drie maten en in een reeks fantastische stoffen. Ze kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar als set staan ze geweldig. Deze poufs voor buiten zijn niet alleen te gebruiken als pouf, maar staan ook leuk met dienblad erop hierdoor creëert u een salontafel. 

Touch_pouf_2_front
Touch pouf 52

Manutti

Touch_pouf_1_schuin
Touch Pouf 112

Manutti

Pouf_deto_front
Touch Pouf 82

Manutti

isd_fu_po_CC3
Collection overview

Manutti

Productinformatie

De Touch poufs zijn verkrijgbaar in drie maten en in een reeks fantastische stoffen. Ze kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar als set staan ze geweldig. Deze poufs voor buiten zijn niet alleen te gebruiken als pouf, maar staan ook leuk met dienblad erop hierdoor creëert u een salontafel. Als krukje bij de eettafel staan en zitten ze ook heerlijk. Door de sneldrogende schuimvulling bedekt met een grote keuze uit waterbestendige, voor de tuin geschikte stoffen. De naden zijn zowel gelast als genaaid, dus als er een druppel water doorkomt, loopt deze snel weg door de speciaal ontworpen vulling.

De Touch poufs zijn verkrijgbaar in een reeks fantastische stoffen, welke van de vier stijlen past het best bij u?

Tender Earth

Tropical Concrete

Salty Dunes

Crispy Water

Afmetingen:

Pouf rectangular: 112 x 65 x 38 cm

Pouf round low: Ø82 x H37 cm

Pouf round high: Ø52 x H47 cm

Manutti Design Studio

Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens