Manutti – Solid

Solid

Manutti

De Solid collectie is verkrijgbaar in natural teak en brushed teak nero. Voor extra comfort zijn er zit- en/of rugkussens in een van deze prachtige kleurencombinaties.

Manutti - Solid Teak Scuro
Dining armchair

Manutti

isd_sol_BSS47_T_schuin
Stool

Manutti

isd_sol_BSS61_TN-F7_schuin, variant-aruba_schuin
Counter stool

Manutti

isd_sol_BSS61B_T_schuin, variant-cottageterra_schuin
Barstool

Manutti

Productinformatie

De Solid collectie heeft een sierlijk houten frame, wat aangevuld kan worden met heerlijke comfortabele kussens. Door zijn sensuele ronde vormen sluit het meer om je lichaam heen. De schitterende collectie bestaat volledig uit teakhout (Natural teak of Nero teak). Welke kleur teak u ook kiest, de kracht en eigentijdse uitstraling wordt er niet minder op.

Naast het prachtige ontwerp van deze collectie is er ook gedacht aan een hoog zitcomfort. De voorgevormde zitting loop aan zowel de linker- als rechterkant wat rond naar boven. Dit geeft het gevoel dat de zitting wat meer om u heen sluit. Daarnaast is de mogelijk om een zitkussen en rugkussen in verschillende stoffen toe te voegen om het comfort volledig te optimaliseren.

De dining armchair van de Solid collectie heeft ook een handige optie, deze is namelijk stapelbaar. Hierdoor ontzettend praktisch tijdens de grote gezelschappen en na afloop ook weer gemakkelijk op te bergen.  

Het frame:
Teak Natural

Brushed Teak Nero

Afmetingen:

Armchair: 57 x 55 x 40/ 74 cm

Stool -47: 45 x 26 x 49 cm

Counter stool -61: 49 x 26 x 61 cm

Barstool -61: 56 x 55,5 x 61/ 85 cm

Barstool -79: 55 x 58 x 79/ 99 cm

 

Lionel Doyen

Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens