Manutti – Sandua Outdoor Lighting

Sandua Outdoor Lighting

Manutti

De Sandua collectie is een organisch gevormde, geweven schelp genesteld in een prachtig vormgegeven houten base. De meubelen zijn stuk voor stuk verschillend, maar volkomen op elkaar zijn afgestemd. Vakmanschap en innovatie die een prachtige eenheid vormen.

Productinformatie

De Sandua collectie is een organisch gevormde, geweven schelp genesteld in een prachtig vormgegeven houten base. De meubelen zijn stuk voor stuk verschillend, maar volkomen op elkaar zijn afgestemd. Vakmanschap en innovatie die een prachtige eenheid vormen. De designer Robin Hapelt gebruikt twee verschillende materialen en ontwikkelde een moderne en unieke kijk op traditionele weeftechnieken. Met als uitkomst een schitterende collectie met ongezien comfort. De Sandua buitenverlichting collectie bestaat uit drie verschillende maten om uit te kiezen en elk combineert een unieke Dicord geweven kap met een massief teakhouten voet. Het Dicord-weefsel, in pepper of anthracite, is gemaakt door twee verschillende materialen te gebruiken; vlechtwerk en touw geven een moderne kijk op traditionele weeftechnieken.

Het onderstel is verkrijgbaar in naturel teak of teak scuro, een luxe matzwarte afwerking waarbij de natuurlijk nerf van het hout nog zichtbaar is. Al het teakhout dat Manutti gebruikt, is verantwoord afkomstig van ecologische plantages. Bediend via een afstandsbediening is de Sandua verlichting te selecteren met of zonder LED-eenheid met diverse LED-lichtopties, een warm of koud licht met een kaarseffect in geel of oranje. De oplaadbare buitenverlichting met afstandsbediening weten elke buitenruimte perfect te verlichten.

Sandua is de eerste collectie van Robin Hapelt die hij voor Manutti heeft ontwikkeld en is een perfect voorbeeld van hoe een nieuwe kijk op traditioneel vakmanschap kan resulteren in iets absoluut opmerkelijks.

Afmetingen:

Small: 35 x 35 x 35 cm

Medium: 35 x 35 x 45 cm

Large: 41 x 43 x 70 cm

Robin Hapelt

Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens