Manutti – San

San

Manutti

De San collectie is een iconisch design geïnspireerd op de Japanse kunst. De minimalistische frames zijn zorgvuldig ontworpen, zodat elk detail tot zijn recht komt. Het resultaat is een hedendaags en tijdloos design. 

Productinformatie

De San collectie is een iconisch design geïnspireerd op de Japanse kunst. De minimalistische frames zijn zorgvuldig ontworpen, zodat elk detail tot zijn recht komt. Het resultaat is een hedendaags en tijdloos design. De kunstige combinatie van vormen en materialen weerspiegelt de vindingrijkheid van deze collectie die verkrijgbaar is in naturel teak of teak scuro, een luxe matzwarte afwerking waarbij de natuurlijke nerf van het hout nog zichtbaar is.

Het frame is van gepoedercoat aluminium in de kleur lava beschikbaar. De San collectie is een veelzijdig meubelstuk, een tuinbank of als er comfortabele kussens op worden gelegd wordt het een lounger. Voor de kussens is er een ruime selectie aan outdoor stoffen en kleuren. De kussens zijn speciaal ontwikkeld voor buiten en zijn water- en vuilafstotend. San werd bekroond met een Interior Design’s Best of Year Award in de categorie Furniture – Outdoor Seating en staat schitterend in elke omgeving, zowel binnen als buiten. 

Afmetingen:

Bench: 200 x 65 x 38 cm

Lounger: 200 x 65 x 38 cm

Lionel Doyen

Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens