Manutti – Mood Lounge Tables

Mood Lounge Tables

Manutti

Met zijn open en statische design past de Mood lounge tafelcollectie in vele tuinen.
De Mood lounge table frames zijn verkrijgbaar in powdercoated stainless steel Flint, Lava en White. Met de vele keuzes bij de tafelbladen maakt u de lounge tables precies zoals u dat wilt.

Manutti - Mood side table
ø42 x h45 cm

Manutti

Manutti - Mood side tables
ø60 x h38/ 56cm

Manutti

Manutti - Mood Side table Ø80
ø80 x h28 cm

Manutti

Manutti - Mood side table Ø100
ø100 x h33 cm

Manutti

Productinformatie

Met zijn open en statische design past de Mood lounge tafelcollectie in vele tuinen. Deze lounge tafelcollectie is een onderdeel van de Mood collectie, de combinatie van gepoedercoat RVS en kunststof vlechtwerk. Qua tafelbladen zijn er vele opties met een lichtgewicht frame in 3 kleuren (wit, lava of flint) geven deze ontwerpen een idee van doorschijnendheid en openheid.

Frame afwerking

White

Flint

Lava

Tafelblad afwerking

Voor de tafelbladen is de optie voor Teak (natural of scuro), Ceramic (12 verschillende opties) en Trespa (white of black).

De Mood Lounge Tables zijn er in de maten:

ø42 x h45 cm

ø60 x h56 cm

ø60 x h38 cm

ø80 x h28 cm

ø100 x h33 cm

Gerd Couckhuyt

Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens