Manutti – Minus

Minus

Manutti

Wilt u de ultieme eetervaring creëren, dit is mogelijk met de Minus tafelcollectie van Manutti. Het minimale, sensuele frame en de natuurlijke keramische tafelbladen passen perfect bij verschillende zitmeubels. Door zijn slanke ontwerpen is de Minus collectie ideaal voor smalle en lange ruimtes, waardoor het de mogelijkheid biedt om met veel vrienden en/of familie te tafelen. 
De Minus collectie kunt u geheel zelf samenstellen. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren Lava aluminium en Flint aluminium. Het tafelblad kan in de kleuren: Fossil, Travertin geo, Perla en Concrete.

Minus counter table
220x100 Counter
Minus dining 280x100
280x85/ 100 Dining
Minus dining 220x100
220x100 Dining
Minus coffee table 148x74
148x74 Coffee

Productinformatie

De Minus collectie kunt u geheel zelf samenstellen. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren Lava aluminium en Flint aluminium. Het tafelblad kan in de kleuren: Fossil, Travertin geo, Perla en Concrete.

Het minimale, sensuele frame en de natuurlijke keramische tafelbladen passen perfect bij verschillende zitmeubels. Door zijn slanke ontwerpen is de Minus collectie ideaal voor smalle en lange ruimtes, waardoor het de mogelijkheid biedt om met veel vrienden en/of familie te tafelen. Minus past perfect bij de stijl van Salty Dunes.

Table frame
PCA

Table top 
Ceramic 12mm

 

Afmetingen:

Counter table H90cm:
220×100 cm

Dining table H74cm:
280×100 cm
280×85 cm
220×100 cm

Coffee table H35cm
148×74 cm

Stephane De Winter


Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens