Manutti – Kobo

Kobo

Manutti

De Kobo collectie is een volledig handgeweven touwstructuur wat op een aluminium frame is gelast. De gebogen lijnen creëren een warme, ruime cocon en een gevoel van verbondenheid met de wereld.

Productfoto Kobo 3-seater
3-seater

Manutti

combo-te-sepia-1_1S_pepper_schuin
1-seater

Manutti

combo-sd-salty white-1_lounger_pepper_schuin
Lounger

Manutti

Kobo furniture
Protective cover

Manutti

Productinformatie

De Kobo collectie is een volledig handgeweven touwstructuur wat op een aluminium frame is gelast. De gebogen lijnen creëren een warme, ruime cocon en een gevoel van verbondenheid met de wereld. De tijdloze stoelen en zitbanken uit de Kobo collectie zijn echte klassiekers die nooit uit de mode raken, maar wel verbeterd kunnen worden. Ga naar buiten en maak een statement met de diepe zitting met heerlijke kussens van de Kobo-collectie. 

Kleurcombinatie frame in anthracite:

Kleurcombinatie frame in pepper:

Afmetingen:

1-Seater: 114 x 105 x 50/ 66,5 cm

3-Seater: 270 x 109 x 50/ 64 cm

Lounger: 220 x 92 x 35 cm

Stephane De Winter


Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens