Manutti – Flows

Flows

Manutti

De Flows collectie is een flexibele, maar sterke collectie met een licht en elegant aluminium frame wat samen met een teakhouten afwerking comfort en warmte uitstraalt. Flows is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: naturel teak met flint aluminium en nero brushed teak met black aluminium. Beide modellen kunnen worden samengesteld met zachte kussens en warme kleurencombinaties. 

Productinformatie

Op de eerste plaats is Flows een zwevende zitbank die uit zowel vaste als modulaire elementen is opgebouwd. Het volledige design van de poten bestaat uit aluminium. Het aluminium rug en arm frame zijn afgewerkt met teakhout. Het aluminium onder-frame is bevestigd op een structureel platform bekleed met teak. Het teakhout is overal op dezelfde manier afgewerkt.
De ovale vormgeving van de poten geeft Flows karakter, maar houdt het geheel luchtig. Dat geeft het meubel een zachte, harmonische look. 

De uitvoering in teak ‘nero’ vergt een manuele bewerking en straalt bijgevolg nog meer luxe uit. Het teakhout wordt handmatig gezandstraald, geborsteld en behandeld met een speciale techniek die de structuur ondersteunt. Het resultaat? Een fascinerende mix van glanzende en matte zwarte oppervlakken. De zwarte tinten stralen precies de juiste dosis elegantie, drama en kracht uit. Voor het perfecte evenwicht tussen luxe en verfijning.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Flows collectie bijzonder flexibel met eindeloos veel mogelijkheden in de opstelling. Het basisconcept bestaat uit een zitbank voor twee of drie personen of een leunstoel. Dit kan vervolgens worden uitgebreid met verschillende modules (stoelen, hoeken en asymmetrische elementen) volgens de beschikbare ruimte en de behoeften. Houten sidetables floating tables (die als het ware tussen de modules zweven) toveren de Flows collectie tot slot om in een compleet meubelsysteem voor buiten.

Teak

Powdercoated Aluminium

Batyline

 

Afmetingen:

Lounge chair: 129 x 93 x 22/ 73 cm

2-Seater: 189 x 83 x 22/ 73 cm

3-Seater: 259 x 93 x 22/ 73 cm

Large middle seat: 103 x 83 x 38/ 73 cm

Right/left corner double seat: 176 x 83 x 38/ 73 cm

Right/left corner double end seat: 176 x 83 x 38/ 73 cm

Corner seat: 132 x 132 x 38/ 73 cm

Large footstool/ sidetable: 103 x 70 x 38 cm

Coffee table: 70 x 76 x 22 cm

Floating table medium: 70 x 70 x 38 cm

Floating table small: 70 x 45 x 22 cm

End table medium: 70 x 73,5 x 38 cm

End table small: 70 x 47 x 22 cm

Lounger: 202 x 75 x 38/ 54 cm

Daybed: 166 x 176 x 38/ 73 cm

Metrica Design Studio

Over Manutti

Manutti momenten, van zonsopgang tot zonsondergang
Wilt u heerlijke gezellige buitenmomenten beleven? Altijd en overal warmte en luxe voor iedereen, van zonsopgang tot zonsondergang. Ga naar buiten. Voel de zon op je huid en geniet van het gezelschap van familie en vrienden.  Manutti gelooft dat gezellig ingerichte buitenruimtes mensen dichter bij elkaar brengen. Met de door Manutti ontworpen meubelen beleef je de hele dag onvergetelijke momenten, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Manutti is meer dan meubilair. Het is je garantie voor een gezellig samenzijn. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens