Kussens

Kussens

Het juiste kussen voor een goede nachtrust zorgt voor de juiste verhouding bij uw hoofd, nek en wervels. Tijdens de nachtrust ontspannen de spieren in uw lichaam waardoor er geen extra belasting kan ontstaan op uw wervels en nekspieren. Deze kussens zorgen ervoor dat uw nek in één rechte lijn komt te liggen met uw wervelkolom. Hierdoor worden de wervelkolom en spieren ontlast.

Onze kussens

Wij hebben het aanpasbaar kussens ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Ons latex kussen is anatomisch
gevormd en is gemaakt van PULSE latex. De ventilatiekanalen zorgen ervoor dat u het hoofd koel houdt en dankzij de kruisvormige uitholling in het midden blijft uw hoofd in de beste positie.
Daarnaast heeft het kussen een speciale schouderuitsparing, die ervoor zorgt dat uw hals- en schouderspieren optimaal kunnen ontspannen en herstellen.

Door de afritsbare onderlaag kunt u vooraf maar ook achteraf de dikte van het kussen zelf bepalen. Zo creëert u het prefecte kussen dat op uw lichaam is aangepast.

Daarnaast hebben wij nog aanpasbare donzen, kapok en synthetische kussens in ons assortiment.

Kussen X1

Het X1 kussen is een heerlijk zacht latex kussen wat door zijn 10 cm dikte ideaal is voor buikslapers of kinderen 

Kussen X2

Uw kussen is een van de belangrijkste factoren voor een onderbroken nachtrust. Met de anatomische vormen en de Pulse latex stof zorgt de X2 voor deze nachtrust en dit kussen is 12 cm dik. 

Kussen X3

Met het X3 kussen heeft u een heerlijk vol kussen dat toch zacht is door het soepele latex

Voor- en achteraf aanpasbaar

Onze kussens zijn voor- en achteraf aan te passen.

Zo kunt u uw kussen hoger of lager maken als u dat fijn vindt.

U heeft daarom nooit een miskoop.

Kussen X5

Het X5 kussen is anatomisch gevormd, daarnaast is dit kussen ook aanpasbaar in dikte dat tussen de 11 – 17 cm zit. 

Kussen X7

Het dikke X7 kussen is  anatomisch gevormd, daarnaast is dit kussen ook aanpasbaar in dikte dat tussen de 13 – 19 cm zit. 

Natura Support

Ons Natura Support kussen combineert 2 werelden. Een donzen hoofdkussen geeft een comfortabel gevoel en een goede ventilatie. Daarnaast is het vormbaar en heerlijk zacht. Latex geeft een solide dragende ondersteuning en zorgt voor stabiliteit. Deze materialen hebben wij gecombineerd in het Natura support kussen.

De kern is verwisselbaar en verkrijgbaar is 3 hardheden. De ergonomische vorm met de gecombineerde neksteun zorgen voor een optimale ondersteuning.

De tijk is van zacht 100% katoen is geschikt voor mensen met allergieën. Daarnaast is de tijk op 60 graden wasbaar. 

Contact

0113-405017