Kreamat

Kreamat

Bij Cadsand Slaapcomfort bieden we trots het merk Kreamat aan, bekend om zijn innovatieve en flexibele slaapoplossingen. Kreamat excelleert in het leveren van op maat gemaakte matrassen en boxsprings, perfect afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Op basis van een diepgaande analyse van de lichaamsbouw en specifieke slaapcomfortverwachtingen van de klant, werken we aan individuele slaapoplossingen. Geproduceerd in onze productiefaciliteit in Bilzen, België, combineren we handarbeid met geavanceerde automatisering voor een continue groei en evolutie in onze productielijnen.

Kreamat staat bekend om zijn revolutionaire benadering van ergonomisch slaapcomfort, met de “K” in ons logo die onze kracht en passie voor creatie symboliseert. Na uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, hebben we een unieke, gepatenteerde schoudertechniek ontwikkeld voor onze boxsprings – een primeur in de boxspringwereld. Deze baanbrekende techniek hebben we verder uitgebreid tot ons ultieme ergonomische, gepersonaliseerde slaapsysteem: Slapen à la Carte by Kreamat.

Ontdek de Collectie van Kreamat

Boxspring Sparta

Ontdek de Sparta boxspring van Kreamat bij Cadsand Slaapcomfort, het toppunt van gepersonaliseerd slaapcomfort. Deze slanke boxspring tilt uw slaapervaring naar een nieuw niveau met zijn unieke en gepatenteerde schouderzone, ontworpen om een uitgebalanceerde slaaphouding te bieden. Geniet van een meer ontspannen en gezonde nachtrust, dankzij deze innovatieve benadering van slaapcomfort, die uniek is in de wereld van boxsprings.

Boxspring Molto

Bij Cadsand Slaapcomfort presenteren we met trots de Molto boxspring van Kreamat, een prachtig slanke boxspring die perfect is voor standalone-gebruik. Het strakke ontwerp en de prachtige afwerking, inclusief slim verborgen motoren, maken de Molto tot een ware aanvulling op elke slaapkamer.

Boxspring Pan

Ervaar de unieke combinatie van design en comfort met de Pan boxspring van Kreamat, nu beschikbaar bij Cadsand Slaapcomfort. De Pan onderscheidt zich van andere boxsprings door zijn slanke, maar stevige box van slechts 10cm dik. Dit minimalistische design maakt het een stijlvolle en moderne keuze voor elke slaapkamer, zonder in te boeten op comfort of kwaliteit.

Boxspring Artemis

Ervaar de luxe en het comfort van de Artemis boxspring van Kreamat, nu beschikbaar bij Cadsand Slaapcomfort. Deze boxspring is uniek dankzij het stijlvolle hoofdbord dat niet alleen een elegante uitstraling geeft aan uw slaapkamer, maar ook extra comfort biedt tijdens het zitten.

Boxspring Argos

Geniet van een unieke slaapervaring met de Argos boxspring van Kreamat, nu beschikbaar bij Cadsand Slaapcomfort. De Argos tilt uw slaapcomfort naar een hoger niveau met zijn minimalistische, maar oversized design, perfect voor liefhebbers van een frisse en tijdloze stijl.

Boxspring Lyfos

Ervaar een nieuwe dimensie van slapen met de Lyfos boxspring van Kreamat, nu verkrijgbaar bij Cadsand Slaapcomfort. De Lyfos biedt geborgenheid en steun, gehuld in een sensuele schelp van comfort en functionaliteit.

Matrassen collectie Kreamat

Sparta matras

Chopal Matras

Argos Matras

Over Kreamat

Slapen à la Carte is de eerste unieke boxspring met onafhankelijke modules voor schouder-, lend- en heupondersteuning. Met een eindeloos aantal mogelijke combinaties kan elke persoon slapen volgens hun persoonlijke fysieke kenmerken, inclusief bouw, lengte, gewicht, geslacht en leeftijd.

De recente innovaties bij Kreamat bewijzen dat design en ergonomie hand in hand kunnen gaan. We hebben verschillende designconcepten ontwikkeld die garant staan voor een nieuwe beleving van comfortabel wonen. Met bijpassende accessoires wordt slapen met Kreamat een ware belevenis voor thuis. Ontdek vandaag nog de Kreamat-experience bij Cadsand Slaapcomfort!

Contact

0113-405017

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens

Bedankt voor de informatie!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op