Maatwerk

Persoonlijk advies

Maatwerk is iets waarmee we ons graag onderscheiden. De wensen van onze klanten en de beschikbare ruimte vragen vaak om maatwerk oplossingen. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u deze oplossingen te kunnen bieden. Uw keuken past perfect: inrichting en ruimte worden één. De meeste van onze keukens worden op maat gemaakt in Nederland. Vakmanschap, hoogwaardige materialen en innovatie vormen de basis. Zo kunt u volop genieten van een kwaliteitskeuken op maat.

Wij nemen graag de tijd voor een goed advies. Na uw bezoek aan onze showroom komen wij desgewenst bij u thuis langs. Wij luisteren graag naar uw keukendromen en wensen. Houdt u van modern, landelijk of van design? Wat verlangt u van uw keuken? Heeft u veel of weinig ruimte in uw woning?

Er zijn nogal wat vragen om te beantwoorden als u een goede keuze wilt maken. De juiste keuzes zorgen ervoor dat u de komende jaren veel plezier aan uw keuken beleeft. En natuurlijk zijn wij er om u te inspireren en te adviseren.

Gaat u nieuw bouwen of verbouwen? Ons even gedreven als vakkundige team neemt u alle rompslomp uit handen. Alle onderdelen van de plaatsing kunnen wij voor u verzorgen. Tegelwerk, leidingen, elektriciteit en zelfs (keuken)verbouwingswerkzaamheden voeren wij graag en secuur voor u uit.
Zodat u van de voortgang kunt genieten.

Wij komen graag bij u langs voor een eerste oriënterend gesprek.

Zo wordt een nieuwe keuken echt uw keuken !