Kasten-wandkasten-Interstar

Wandkasten

Interstar

Maatwerk kasten

De Interstar collectie is opgebouwd uit losse kastelementen, waarmee u eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Met een open wandmeubel kunt u alle kanten op. Kies voor opvallende accessoires, creëer met staanders en legplanken een open boekenkast, combineer met lades, kleppen of deuren voor extra opbergruimte. Wilt u liever een wandkast met vitrine deuren om  dierbare herinneringen te kunnen laten zien, ook dat is mogelijk. We denken samen met u in de perfecte oplossing voor uw opberg vraagstuk. 

Productinformatie

Alle wandkasten van Interstar kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd, zodat uw woonkamer een mooi geheel wordt. U kunt kiezen voor een wandcombinatie met een evenwichtig, symmetrisch ontwerp, of juist uitgaan van verschillende breedtes en diepte, voor een meer speels karakter. Een gevarieerd design is erg modern en stijlvol.

Een Interstar audiomeubel of zwevend dressoir kan zeer goed uitgevoerd worden in combinatie met een onderstel. Voor meer warmte in huis kunt u de wandkasten ook aanvullen met een elektrische sfeerhaard van Faber. Moeiteloos maken wij van uw interieur een stijlvol geheel. Op zoek naar dat beetje extra? Met behulp van sfeerverlichting, die ingebouwd wordt in uw kastenwand, zorgt u voor de gewenste, warme uitstraling in uw woonkamer.

Interstar biedt meer dan 20 standaard kleuren in de collectie. Toch kan het voorkomen dat u een speciale kleur in gedachten hebt, of uw kast wilt laten combineren met een bestaand meubel. Tegen een meerprijs spuit Intestar uw wandkast in elke wenskleur.

Wilt u enkele kastelementen verschillend in kleur of een afwerking in hout fineer of massief eiken of noten? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Met behulp van ons 3D tekenprogramma kunnen we u alle mogelijkheden in een handomdraai laten zien. 

Bekijk vast de online brochure of maak een afspraak als u samen met ons wilt kijken naar alle mogelijkheden.

Design: Gudmundur Ludvik 2016

Lees meer over de designer

Over Interstar

Drie generaties kastenmakers bij Interstar

Interstar staat voor een unieke beleving op ‘kastgebied’. Al meer dan 75 jaar maakt Interstar design kasten op Hollandse bodem. Interstar is een echt familiebedrijf, net als wij. Dat maakt de samenwerking zo vertrouwd. We willen u graag kennis laten maken met dit mooie Hollandse merk. Ontdek de verschillende inspirerende kast wanden, boekenwanden, de elegante, praktische solitaire kasten en dressoirs in verschillende materialen en kleuren combinaties.

 

Waarom adviseren wij Interstar?
Maak kennis met de design kasten van Interstar. Het zijn ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan en die met de tijd meegegaan. De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, TV-meubel of toch liever een boekenwand: vrijwel álles is mogelijk. Met behulp van een 3D-tekening brengen we uw woonkamer in beeld en maken we uw ideeën en onze adviezen inzichtelijk.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

base-arco-eettafel-jorre_van_ast-lowres-binnenuit2
Base

Arco

spokes-foscarini-hanglamp-Zeeland-Binnenuit
Spokes

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens