Kasten-solitaire-kasten-Interstar

Solitaire kasten

Interstar

Bekijk alle mogelijke opbergkasten bij Binnenuit

Naast prachtige zwevende kastwanden biedt Interstar ook zelfstandige losse kast oplossingen. Wanneer u geen mogelijkheid tot zweven heeft, zijn solitaire kasten en kastwanden de ideale oplossing. Solitaire kasten kunt u los in iedere ruimte plaatsen en ten alle tijde verplaatsen. Uiteraard worden deze losse kasten ook geheel in de stijl van Interstar geproduceerd. U kunt kiezen uit een vloerplint of het frame-onderstel. Laat u inspireren in onze uitgebreide showroom.

Productinformatie

Alle kasten van Interstar kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd, zodat uw woonkamer een mooi geheel wordt. U kunt kiezen voor een kast of dressoir met een evenwichtig, symmetrisch ontwerp, of juist uitgaan van verschillende breedtes en dieptes, voor een meer speels karakter. Een gevarieerd design oogt erg modern en stijlvol in het hedendaags interieur.

Interstar biedt meer dan 20 standaard kleuren in de collectie. Toch kan het voorkomen dat u een speciale kleur in gedachten hebt, of uw kast wilt laten combineren met een bestaand meubel. Tegen een meerprijs spuit Intestar uw wandkast in elke wenskleur.

Wilt u enkele kastelementen verschillend in kleur of een afwerking in hout fineer of massief eiken of noten? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Met behulp van ons 3D tekenprogramma kunnen we u alle mogelijkheden in een handomdraai laten zien. 

Bekijk vast de online brochure of maak een afspraak als u samen met ons wilt kijken naar alle mogelijkheden.

Design: Gudmundur Ludvik 2016

Lees meer over de designer

Over Interstar

Drie generaties kastenmakers bij Interstar

Interstar staat voor een unieke beleving op ‘kastgebied’. Al meer dan 75 jaar maakt Interstar design kasten op Hollandse bodem. Interstar is een echt familiebedrijf, net als wij. Dat maakt de samenwerking zo vertrouwd. We willen u graag kennis laten maken met dit mooie Hollandse merk. Ontdek de verschillende inspirerende kast wanden, boekenwanden, de elegante, praktische solitaire kasten en dressoirs in verschillende materialen en kleuren combinaties.

 

Waarom adviseren wij Interstar?
Maak kennis met de design kasten van Interstar. Het zijn ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan en die met de tijd meegegaan. De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, TV-meubel of toch liever een boekenwand: vrijwel álles is mogelijk. Met behulp van een 3D-tekening brengen we uw woonkamer in beeld en maken we uw ideeën en onze adviezen inzichtelijk.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Combinatie 221-10 TV-interstar-binnenuit-zeeland
Tv-kast

Interstar

amsterdammer-pastoe-binnenuit-pastoe-kast
Amsterdammer

Pastoe

landscape-dressoir-pastoe-binnenuit-zeeland2
Landscape

Pastoe

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens