kasten-ron-saunaco

Ron kastenprogramma

Saunaco

Modulair kastenprogramma met fraai afgeronde hoeken

RON is een uitgebreid modulair kastenprogramma met een fraaie afwerking, met name door de zachte, afgeronde hoeken, het verfijnde aluminium onderstel en de subtiele groeven straalt deze innovatieve collectie elegantie en finesse uit. De tastbaar, gegroefde panelen in eiken of poedercoating lopen vloeiend over van voorfront naar de zijkanten. Een collectie die verfijnde esthetiek ademt, waar eenvoud en authentiek vakmanschap elkaar naadloos vinden. Een helder, leesbaar en doordacht kastenprogramma met een zuivere vormgeving en unieke lijnvoering. 

Productinformatie

De variaties van het kastenprogramma Ron zijn eindeloos

Met een brede keuze uit kastmodules kunt u uw eigen unieke kast samenstellen. RON biedt diverse keuzemogelijkheden betreffende de  maatvoering, kwalitatieve materialen, verschillende kleuren en afwerkingen en de combinatie van verschillende functies zoals lades, deuren, open modules of glasdeuren.

Creëer oplossingen voor woonkamer en tv-hoek, maar ook voor in uw hal, kantoor of slaapkamer. Afhankelijk van uw wens wordt de RON een dressoir, opbergkast, tv-meubel, boekenkast of vitrinekast.

Het flexibele kastenprogramma RON heeft onbeperkte mogelijkheden en kan voor iedere situatie het uitgelezen ontwerp aanbieden.

Saunaco biedt verschillende afwerkingen in eiken of poedercoating. In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden zien. Indien gewenst komen we bij u aan huis met alle kleurstalen.

Om de keuze makkelijker te maken en het overzicht te bewaren, kunt u bij De Jonge Hoek van Dijke terecht voor een visualisatie van uw gewenste kast. Via  Furnplan stellen we samen met u, uw ideale kast samen. Zo krijgt u vooraf een duidelijk beeld van uw modulaire kast en kunt u eenvoudig aanpassingen maken, totdat u volledig tevreden bent! Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Over Saunaco

Daarom kiest u voor Saunaco bij Binnenuit

Saunaco heeft een interessant traject afgelegd. In 1969 begon het verhaal, toen de eerste sauna’s werden geproduceerd door een nog klein familiebedrijfje. In de jaren daarna evolueerde Saunaco snel tot een moderne meubelfabrikant, gekend om hoogkwalitatieve eiken woonkamermeubelen. Met tijdloze collecties in warm eikenhout is Saunaco uitgegroeid tot een voorname producent in heel Europa. Bij Binnenuit zijn we heel blij met deze unieke collectie kasten met een geheel eigen uitstraling. 

 

Waarom adviseren wij Saunaco?
Bij De Jonge Hoek van Dijke denken we graag persoonlijk met u mee. Iedereen heeft zijn eigen wensen op het gebied van kasten. U wilt er zo lang mogelijk mee kunnen doen. Een kast moet praktisch zijn, maar u wilt dat het ook een mooie aanvulling is in uw interieur. Wilt u het zo minimalistisch mogelijk of juist wandvullend? Samen met u vullen we uw persoonlijke wensen in met de kasten van Saunaco.  

Aanbevolen producten

Comb 214-10
kastenwand

Interstar

capri-riva-dressoir--coesel-Zeeland-binnenuit
Capri Riva

Coesel Collection

bondi-eettafel-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer
Bondi

Leolux

standalto-edra-hoekbank-binnenuit-zeeland
Standalto

Edra

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens