Kasten-landscape-pastoe

Landscape

Pastoe

Algemene productinfo

Het Landscape systeem van Pastoe kenmerkt zich door de bladen waartussen de componenten worden opgebouwd. Door af te wisselen met open elementen, valt het doorlopende blad mooi op en creeer je een speels karakter. Het kasten programma Landscape heeft eindeloze mogelijkheden in afmetingen, opstellingen en kleuren. Het creatieve, maar toch verfijnde karakter maakt Landscape uniek in zijn soort. Maak Landscape warm, stijlvol in volledig noten fineer, of juist heel uitgesproken luchtig in een contrastrijke kleurencombinatie.

Productinformatie

Landscape is één van de twee grote modulaire systemen van Pastoe. Dit betekent dat je de Landscape helemaal naar wens kunt samenstellen. De kast wordt gekenmerkt door de speelse afwisseling van componenten tussen de bladen. Combineer met fineren, kleuren, open vakken en speelse indelingen. De Landscape is te ontwerpen als tv-meubel, dressoir/buffetkast of opbergkast. Het systeem is hangend, staand op een plint of op een onderstel verkrijgbaar

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en laat u informeren over alle mogelijkheden. Samen met u ontwerpen we graag uw ideale kast. 

De kleuren zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van een eigen Pastoe kast. Onder leiding van Joost van der Vecht, de designer bijheeft Pastoe zorgvuldig een kleurencollectie samengesteld met een tijdloos karakter. Via de studio pastoe configurator kunt u vast wat uit proberen, of de kleuren online bekijken.

Uiteraard moet u de moeite nemen om de kleuren, de kwaliteit en de materialen in het echt zien! Bel ons voor een afspraak zodat u er zeker van bent dat we er samen rustig voor kunnen gaan zitten. 

De Landscape kan worden uitgevoerd als tv-kast, dressoir en opbergkast. Het systeem is hangend, staand op een plint of op een onderstel verkrijgbaar

​De kasten zijn samen te stellen van 57 tot 399 breed en van 21 tot 280 hoog.

Over Pastoe

Pastoe, ontstaan uit een missie; Kasten ontwerpen van een tijdloze schoonheid. Al 107 jaar. Zorgvuldig design doorstaat veranderen is stijl of smaak. De ontwerpen zijn stuk voor stuk een aanwinst in iedere woonruimte. U mag zelf uw kast ontwerpen, Pastoe helpt u ermee, want 107 jaar ervaring zegt genoeg. Wij als Binnenuit team helpen u mee, met behulp van een aantal mooie voorbeeld opstellingen in onze showroom en een online configurator waarmee we uw persoonlijke kast kunnen uittekenen.  Zijn al de mogelijkheden en series voor u lastig te overzien, dan biedt de speciale Joost selection uitkomst;  Joost van der Vecht ontwierp een serie smaakvolle kasten met een speels karakter. Snel leverbaar, aantrekkelijk geprijsd en overzichtelijk. Zo kiest en ontvangt u uw favoriete Pastoe in een handomdraai. 

Wilt u uw kast uniek en eigen maken, probeer vast wat uit met de studio pastoe configurator. Wij bieden u in onze showroom graag de helpende hand bij het kiezen van de geschikte functies, maten, een gebalanceerde compositie en de juiste kleuren. 

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Combinatie 221-10 TV-interstar-binnenuit-zeeland
Tv-kast

Interstar

amsterdammer-pastoe-binnenuit-pastoe-kast
Amsterdammer

Pastoe

dressoir-Interstar-Binnenuit-Zeeland
Dressoir

Interstar

Contact

0113-561482