Kasten-dressoirs-Interstar

Dressoirs

Interstar

Bekijk de Interstar dressoirs bij Binnenuit

Creëer uw eigen dressoir met de kastelementen van Interstar. Stel uw dressoir geheel naar eigen wens samen. Bepaal de stijl, het materiaal de indeling en kleur. Eindeloos lang – met een massief bovenblad leverbaar tot wel 472,5 cm breed – of juist passend in de wat krappere zithoek,  woonkeuken of hal.

Productinformatie

Alle dressoirs van Interstar kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd, zodat uw woonkamer een mooi geheel wordt. U kunt kiezen voor een dressoir met een evenwichtig, symmetrisch ontwerp, of juist uitgaan van verschillende breedtes en diepte, voor een meer speels karakter. Een gevarieerd design is erg modern en stijlvol.

Een zwevend dressoir van Interstar kan ook zeer goed uitgevoerd worden in combinatie met een bijpassende kast op een onderstel. Moeiteloos maken wij van uw interieur een stijlvol geheel. Op zoek naar dat beetje extra? Met behulp van led verlichting dat door middel van een led paneel achter uw dressoir geplaatst kan worden, zorgt u voor de gewenste, warme uitstraling in uw woonkamer.

Interstar biedt meer dan 20 standaard kleuren in de collectie. Toch kan het voorkomen dat u een speciale kleur in gedachten hebt, of uw kast wilt laten combineren met een bestaand meubel. Tegen een meerprijs spuit Intestar uw wandkast in elke wenskleur.

Wilt u enkele kastelementen verschillend in kleur of een afwerking in hout fineer of massief eiken of noten? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Met behulp van ons 3D tekenprogramma kunnen we u alle mogelijkheden in een handomdraai laten zien. 

Bekijk vast de online brochure of maak een afspraak als u samen met ons wilt kijken naar alle mogelijkheden.

Design: Gudmundur Ludvik 2016

Lees meer over de designer

Over Interstar

Drie generaties kastenmakers bij Interstar

Interstar staat voor een unieke beleving op ‘kastgebied’. Al meer dan 75 jaar maakt Interstar design kasten op Hollandse bodem. Interstar is een echt familiebedrijf, net als wij. Dat maakt de samenwerking zo vertrouwd. We willen u graag kennis laten maken met dit mooie Hollandse merk. Ontdek de verschillende inspirerende kast wanden, boekenwanden, de elegante, praktische solitaire kasten en dressoirs in verschillende materialen en kleuren combinaties.

 

Waarom adviseren wij Interstar?
Maak kennis met de design kasten van Interstar. Het zijn ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan en die met de tijd meegegaan. De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, TV-meubel of toch liever een boekenwand: vrijwel álles is mogelijk. Met behulp van een 3D-tekening brengen we uw woonkamer in beeld en maken we uw ideeën en onze adviezen inzichtelijk.

Aanbevolen producten

Comb 214-10
kastenwand

Interstar

PastoeLmaze-hout-kast-binnenuit-zeeland
L-Maze

Pastoe

Pilat&Pilat-Silas sfeerbeeld-Binnenuit-Zeeland
Silas

Pilat & Pilat

standalto-edra-hoekbank-binnenuit-zeeland
Standalto

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens