Kasten-amsterdammer-pastoe

Amsterdammer

Pastoe

Algemene productinfo

Met de geribbelde roldeur is de Amsterdammer een Dutch Design klassieker. Tegenwoordig kun je de binnenkant een andere kleur geven dan de buitenzijde. In 2016 hebben we de kast 90 graden gedraaid en op een stalen frame gezet, de A’dammer Twist. A’dammer is zowel een praktische opbergkast als een design statement in 11 verschillende maten en 30 verschillende kleuren.

Productinformatie

Het rolluik is het meest kenmerkende onderdeel van de A’dammer. Het idee van Aldo was dat dames niet hoefden te bukken om het luik te openen. Het geperste kunststof kan na 15 tot 20 jaar gaan scheuren. Daarom vervangen we de rolluiken regelmatig. Binnen 10 jaar volgens de garantie, daarna kunt u uw nieuwe rolluik gemakkelijk opnieuw bestellen.

De kleuren zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van een eigen Pastoe kast. Onder leiding van Joost van der Vecht, de designer bijheeft Pastoe zorgvuldig een kleurencollectie samengesteld met een tijdloos karakter. Via de studio pastoe configurator kunt u vast wat uit proberen, of de kleuren online bekijken.

Uiteraard moet u de moeite nemen om de kleuren, de kwaliteit en de materialen in het echt zien! Bel ons voor een afspraak zodat u er zeker van bent dat we er samen rustig voor kunnen gaan zitten. 

De A’dammer is verkrijgbaar in 11 verschillende afmetingen.

Als horizontale kast

De A’dammer is eveneens verkrijgbaar als sideboard. Liggend op zijn zijde, direct op de grond. Verkijgbaar in 2 maten. Kies de binnen- en buitenkleur en voeg eventueel een grid toe.

Over Pastoe

Pastoe, ontstaan uit een missie; Kasten ontwerpen van een tijdloze schoonheid. Al 107 jaar. Zorgvuldig design doorstaat veranderen is stijl of smaak. De ontwerpen zijn stuk voor stuk een aanwinst in iedere woonruimte. U mag zelf uw kast ontwerpen, Pastoe helpt u ermee, want 107 jaar ervaring zegt genoeg. Wij als Binnenuit team helpen u mee, met behulp van een aantal mooie voorbeeld opstellingen in onze showroom en een online configurator waarmee we uw persoonlijke kast kunnen uittekenen.  Zijn al de mogelijkheden en series voor u lastig te overzien, dan biedt de speciale Joost selection uitkomst;  Joost van der Vecht ontwierp een serie smaakvolle kasten met een speels karakter. Snel leverbaar, aantrekkelijk geprijsd en overzichtelijk. Zo kiest en ontvangt u uw favoriete Pastoe in een handomdraai. 

Wilt u uw kast uniek en eigen maken, probeer vast wat uit met de studio pastoe configurator. Wij bieden u in onze showroom graag de helpende hand bij het kiezen van de geschikte functies, maten, een gebalanceerde compositie en de juiste kleuren. 

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Combinatie 221-10 TV-interstar-binnenuit-zeeland
Tv-kast

Interstar

PASTOE_Landscape-Binnenuit-Zeeland
Landscape

Pastoe

dressoir-Interstar-Binnenuit-Zeeland
Dressoir

Interstar

Contact

0113-561482