OFYR Kamado Tables Pro

Kamado Tables Pro

OFYR

Uw buitenkeuken uitbreiden met de OFYR Kamado Tables Pro. Een degelijke basis voor uw Big Green Egg, handig om te verplaatsen en met opbergruimte voor uw accessoires. In verschillende maten, bladen en frames. 

Productinformatie

Met de OFYR Kamado Tables Pro kunt u uw buitenkeukens uitbreiden. Dit zijn speciale tafels voor uw Big Green Egg. De tafels bieden een degelijke basis voor uw BGE, ze zijn eenvoudig te verplaatsen en kunnen gebruikt worden om eten klaar te maken. Met een handige opbergruimte waar accessoires opgeborgen kunnen worden. De OFYR Kamado Tables Pro zijn geschikt voor de Big Green Egg Large.

Met de OFYR Kamado Tables Pro is de eerste stijl uniforme, modulaire en mobiele buitenkeuken voor buitenkooktoestellen van verschillende merken, zoals in dit geval OFYR en Big Green Egg geïntroduceerd. Dit is ontworpen om vele producten van verschillende merken qua stijl bij elkaar te laten passen. 

 

De tafels zijn beschikbaar in Cortenstaal en zwart gecoat staal. En in de versies 135 en 65. De bovenbladen zijn in de versies teakhout of concrete blad.

Over OFYR

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens