Jardinico

Jardinico

Het Belgische Jardinico bestaat al meer dan 15 jaar, een gevestigde waarde in de outdoorwereld. Design is niet alleen wat ze doen, het is de kern van wie ze zijn. Modern design, hoogwaardige, onderhoudsvriendeiljke stoffen en handige openingssystemen zijn kenmerken die telkens terugkeren. 

jARDINICO website logo-01

Collecties

jcp-303-parasol-jardinico-palladio-buitenmeubelen
JCP.3 Serie
Antego
Antego
Malibu parasol
Malibu
Cuba parasol 1
Cuba

Over Jardinico

Parasols die elegant zijn en puur van lijn, die rank en slank zijn maar verbazen door hun stevigheid. Parasols die met precisie zijn ontworpen en gemaakt, tot in de kleinste details. Parasols waarvan de doeken uitzonderlijk strak staan en perfect zijn afgewerkt. Technische hoogstandjes die eenvoudig en in een handomdraai opent. Parasols die gemaakt zijn om jaren te blijven. Dat is waar de Jardinico Caractère collectie voor staat. 

Naast de prachtige Caractère collectie hebben ze ook nog 12 andere modellen zoals de Antego, Madeira en Malibu. Alle modellen hebben andere eigenschappen. Zo is de Antego een vrijhangend model, in de maat 200×300 of 300×300 cm, hij kan 360 graden draaien, is kantelbaar en verstelbaar in de hoogte. De Madeira heeft een middenstam met een houten frame, is beschikbaar in twee kleuren offwhite en taupe, heeft 6 verschillende maten en is niet kantelbaar. En de Malibu parasol heeft ook een middenstam maar met een gepoedercoat aluminium frame, verkrijgbaar in 9 kleuren combinaties en je kan hem eenvoudig kantelen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.