Interstar

Interstar

Drie generaties kastenmakers bij Interstar

Interstar staat voor een unieke beleving op ‘kastgebied’. Al meer dan 75 jaar maakt Interstar design kasten op Hollandse bodem. Interstar is een echt familiebedrijf, net als wij. Dat maakt de samenwerking zo vertrouwd. We willen u graag kennis laten maken met dit mooie Hollandse merk. Ontdek de verschillende inspirerende kast wanden, boekenwanden, de elegante, praktische solitaire kasten en dressoirs in verschillende materialen en kleuren combinaties.

Voeg hier je tooltip-tekst toe
Interstar_wandmeubel-Binnenuit-zeeland
wandkasten
Dressoir 221-50 sfeer-85249-interstar-binnenuit-zeeland
dressoirs
S 300-54612-solitaire-kast-interstar-binennuit
solitaire kasten
Combinatie 221-10 TV-interstar-binnenuit-zeeland
Tv-audio meubel

Over Interstar

Waarom adviseren wij Interstar?
Maak kennis met de design kasten van Interstar. Het zijn ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan en die met de tijd meegegaan. De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, TV-meubel of toch liever een boekenwand: vrijwel álles is mogelijk. Met behulp van een 3D-tekening brengen we uw woonkamer in beeld en maken we uw ideeën en onze adviezen inzichtelijk.

Daarom kiest u voor Interstar bij BinnenUit
BinnenUit is dé Interstar-dealer van Zeeland, u vindt er verschillende voorbeelden van design kastenwanden en dressoirs. Aan de hand van de voorbeelden kunnen we een goed persoonlijk gericht advies geven. We laten u graag kennismaken met al het moois van dit unieke en oer-Hollandse merk. 

Kijkt u vast online naar de voorbeeld kastwanden, of maak direct een afpraak voor een avies op maat of 3d tekening van uw interieur.

Contact

0113-561482