Interborg

Maak van uw keuken een leefkeuken De plek in huis waarin alles samen komt is uw keuken. Koken, tafelen, passies delen en jezelf zijn behoren tot de speerpunten waarmee we u keuken samen stellen.  “Een combinatie van service, kwaliteit en een scherpe eerlijke prijs is volgens ons het beste pakket wat we u kunnen bieden.”

Interborg keukens

Gespecialiseerd in Keukens Afzuiging Koelkasten Koffiemachines Kookplaten Ovens Vaatwassers

Maak van uw keuken een leefkeuken

De plek in huis waarin alles samen komt is uw keuken.

Koken, tafelen, passies delen en jezelf zijn behoren tot de speerpunten waarmee we u keuken samen stellen. 

“Een combinatie van service, kwaliteit en een scherpe eerlijke prijs is volgens ons het beste pakket wat we u kunnen bieden.”

  > 1000 woonmerken onder een dak                           persoonlijk woonadvies                     meer dan 100 merken

Nolte Neo
Schroder
Cosentino
Wave design
Miele
Gaggenau

Over ons

Van meubelmaker naar een specialist in keukens gebeurt niet over een nacht ijs.

Hier is een stuk meer voor nodig, ontzettend veel jaren ervaring in de werkplaats maar ook de verkoop geeft een goede basis om verder te groeien.

De volgende stap naar een tweede showroom met een scala aan variaties die op een bijzondere en exclusieve wijze worden gepresenteerd en dus meer diversiteit om te laten zien, geeft u de mogelijkheid om uw droomkeuken in werkelijkheid te zien staan.

 Staat uw keuken er niet bij? Dan gaan we die natuurlijk met u samenstellen. Ons tekenprogramma geeft u een panoramisch beeld van uw nieuwe keuken.

“Een combinatie van service, kwaliteit en een scherpe eerlijke prijs is volgens ons het beste pakket wat we u kunnen bieden.”

Vragen? Neem contact met ons op!