Interborg

Maak van uw keuken een leefkeuken De plek in huis waarin alles samen komt is uw keuken. Koken, tafelen, passies delen en jezelf zijn behoren tot de speerpunten waarmee we u keuken samen stellen.  “Een combinatie van service, kwaliteit en een scherpe eerlijke prijs is volgens ons het beste pakket wat we u kunnen bieden.”

Interborg keukens

Gespecialiseerd in Keukens Afzuiging Koelkasten Koffiemachines Kookplaten Ovens Vaatwassers

Maak van uw keuken een leefkeuken

De plek in huis waarin alles samen komt is uw keuken, het is het hart van uw huis.

Koken, tafelen, passies delen en jezelf zijn behoren tot de speerpunten waarmee we uw keuken samen stellen. 

  > van uw droomkeuken – naar ontwerp – tot aan het vakkundig plaatsen                  individueel advies                  maatkeuken aangepast aan uw specifieke wensen <

Keukenmeubelen

Schroder_Riga V tobac_Interborg

Keukenbladen

Cosentino_Dekton_ Kelya_Interborg

Apparatuur

Over ons

Van meubelmaker naar een specialist in keukens gebeurt niet over één nacht ijs.

Hier is een stuk meer voor nodig, ontzettend veel jaren ervaring in de werkplaats maar ook de verkoop geeft een goede basis om verder te groeien.

De volgende stap, een tweede showroom biedt een scala aan variaties. Die op een bijzondere en exclusieve wijze worden gepresenteerd en dus meer diversiteit om te laten zien. Dat geeft u de mogelijkheid om uw droomkeuken in werkelijkheid te zien staan.

 Staat uw keuken er niet bij? Dan gaan we die natuurlijk met u samenstellen. Ons tekenprogramma geeft u een panoramisch beeld van uw nieuwe keuken.

“Een combinatie van service, kwaliteit en een scherpe eerlijke prijs is volgens ons het beste pakket wat we u kunnen bieden.”

Vragen? Neem contact met ons op!