Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Sunway

Houten jaloezieën: tijdloos en elegant!

Raambekleding die nooit uit de mode is, of gaat vervelen. Houten jaloezieën zijn al jaren toonaangevend én sfeerbepalend in vele interieurs. Bovendien gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld gordijnen, en perfect voor het reguleren van de lichtinval in uw woning! Bij Van der Poel Home Textiel vindt u de gehele Sunway collectie.

Productinformatie houten jaloezieën

Houten jaloezieën als sfeermaker

Raamdecoratie die de sfeer bepaalt; dan zijn houten jaloezieën de perfecte oplossing. Bovendien, een natuurlijke sfeermaker. Door de opties in het hout, de kleur en structuur bepaalt u zorgvuldig welk soort jaloezie het beste in uw interieur past. Uw mogelijkheden bij de houten jaloezieën zijn dan ook zeer uitgebreid. Bovendien, zijn de jaloezieën gemaakt van duurzaam, FSC gecertificeerd hout! Als dé specialist op het gebied van raamdecoratie in Zeeland, is duurzaamheid dan ook een belangrijk punt in ons assortiment.

Houten jaloezieën op maat: kleur, structuur en uitvoeringen

De houten jaloezie collectie is rijk aan kleur. Zo heeft u enkel in de Memphis collectie al keuze uit meer dan 140 kleuren! In deze serie vindt u o.a. matte, maar ook hoogglans of zijdeglans lakken. Uiteenlopend van de mooiste natuurtinten, tot zilver of zelfs goud!

De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 2 lamelbreedtes, namelijk 50mm en 70mm. De 70mm lamel zorgt hierbij voor een wat robuustere uitstraling én, in opengekantelde toestand, voor een grotere opening tussen de lamellen. Om de lamellen écht dicht te trekken, bijvoorbeeld voor een slaapkamer, kunt u kiezen voor de Privacy Blind. Deze uitvoering trekt de lamellen nóg verder dicht, waardoor uw houten jaloezieën echt goed afsluiten. Op de lamellen kunt u bovendien kiezen tussen ladderkoord of ladderband, in verschillende breedtes.

Bedieningsvormen voor houten jaloezieën  (elektrisch bedienbaar!)

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen. De meest eenvoudige vorm is nog altijd handbediend. Simpel en betrouwbaar, met een optrekkoord en twee koorden om te kantelen.

Echter, is raambekleding tegenwoordig ook gemotoriseerd verkrijgbaar! Een houten jaloezie op accu of direct op de stroom aangesloten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In het geval van wat grotere houten jaloezieën kan dit vooral erg handig zijn, vanwege het gewicht. Hout is namelijk zwaar, zeker met jaloezieën die leverbaar zijn tot wel 4 meter breed

Zo kunt u de houten jaloezie bedienen met een afstandsbediening, wat natuurlijk al erg prettig is. Echter, kunt u uw raambekleding ook eenvoudig ‘smart’ maken, of ‘smart’ bestellen. Dit geeft u nóg meer mogelijkheden. Met een ‘slimme’ houten jaloezie kunt u uw raambekleding zelfs vanaf uw werk of vakantieadres eenvoudig vanaf de app bedienen. Dit kan met een app van Google, of Sunway zelf. U kunt in de app zelfs zien of uw houten jaloezieën bijvoorbeeld helemaal naar beneden zijn, of maar tot halverwege geopend zijn. Kortom: de mogelijkheden zijn enorm!

Bij Van der Poel Home Textiel helpen wij u graag, met een advies op maat! Gevestigd in Heinkenszand, in hartje Zeeland, zijn wij eenvoudig en snel te bereiken vanuit o.a. Vlissingen, Middelburg, Walcheren, Zierikzee en West-Brabant. Graag tot ziens!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl