Heatsail – dome

Dome

Heatsail

Een tijdloze verlichting met verwarming voor uw terras, overkapping of balkon. De staanlamp is beschikbaar in twee hoogtes, voor het loungen/ dineren of aan een bartafel tijdens een feestje. Een sfeer op maat voor elke gelegenheid. Ook kan de Dome pendelend met een ophangsysteem met stang of met muurbeugel opgehangen worden.

De Dome van Heatsail staat graag in het middelpunt en straalt dit ook uit…

Productinformatie

De besturing is via een schakelaar met 2 standen voor de verwarming en een schakelaar voor de lamp, met afstandsbediening om de lamp te dimmen. Dankzij de onzichtbare FAR-infraroodstralen geeft de Dome een heerlijke warmte af. FAR-infrarood-warmte therapie stimuleert het cel metabolisme, wat het regeneratieve vermogen van het lichaam verhoogt en helpt de goede werking van het zenuwstelsel te herstellen.

Een extra optie is via een Bluetooth aansluiting met twee waterbestendige luidsprekers die in de voet zijn verwerkt naast verlichting en warmte, gezellige muziek te draaien. De standaardkleuren zijn zwart of wit, optioneel is de Dome verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Een 100% Belgisch product met een tijdloze vormgeving, state-of-the-art en zo goed als onderhoudsvrij.

Open je ogen, voel en beleef. Proef de sfeer, maar geniet vooral van de plaats en het moment!

Doorsnede kap100 cm
Hoogte kap50 cm

Uitvoering

– Verlichting 120 watt

– Infrarood verwarming 3100 watt

Over Heatsail

Heatsail is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verlichting, verwarming en verkoeling. Sinds de oprichting in 2012 werken ze met hart en ziel aan hun creaties. De collecties terrasverwarming en -verlichting zijn op-en-top Belgisch en dat uit zich in hoge kwaliteit en duurzaamheid. Heatsail produceert objecten die functioneel en mooi zijn, passend in een duurzame levensstijl.

Met hun producten kan je unieke ervaringen creëren die bijdragen tot de ultieme buitenervaring. Deze producten verlengen niet alleen de mooiste momenten van de dag, maar zijn tevens duurzame designobjecten om deze momenten te koesteren.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens