haardkasten-interstar

Haardkasten

Interstar

Maatwerk kasten met ingebouwde elektrische haard

Innovaties en de nieuwste technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat het vlammenbeeld van een elektrische haard steeds natuurlijker oogt. Waar jaren geleden slechts een rood opgloeiend licht zichtbaar was, is tegenwoordig een natuurlijk vlammenspel te zien. De elektrische haard van Glen Dimplex geeft een zeer levendig en echt vlammenspel en is haast niet van echt te onderscheiden.

Productinformatie

Onze nieuwste haardkast is de combinatie met een elektrische haard die warmte geeft. In deze combinatie is de SOLUS 75E haard ingebouwd. Dankzij geavanceerde technologie en innovatie biedt deze haard u onmiddellijk een heerlijke warmte, en een zeer realistisch vlammenspel. Uitgerust met de nieuwste technieken, haal je een prachtig stuk techniek en sfeer in huis. Uiteraard mooi geïntegreerd in de Interstar kast!

Een bekende en inmiddels veel toegepaste haard die Interstar gebruikt in de wandsystemen is de elektrische haard met Opti-myst vuur. Dit elektrische vuur van het merk Glen Dimplex zorgt ervoor dat u letterlijk water ziet branden. De vlammenzee wordt namelijk gecreëerd door verlichte, ultrafijne waterdamp. Zo ontstaat een uniek vlameffect in uw haard. Dit systeem geeft de illusie van echt vuur door een gepatenteerde 3D-techniek. Elektrisch vuur brandde nog nooit zo realistisch!

Interstar biedt meer dan 20 standaard kleuren in de collectie. Toch kan het voorkomen dat u een speciale kleur in gedachten hebt, of uw kast wilt laten combineren met een bestaand meubel. Tegen een meerprijs spuit Intestar uw wandkast in elke wenskleur.

Wilt u enkele kastelementen verschillend in kleur of een afwerking in hout fineer of massief eiken of noten? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Met behulp van ons 3D tekenprogramma kunnen we u alle mogelijkheden in een handomdraai laten zien. 

Bekijk vast de online brochure of maak een afspraak als u samen met ons wilt kijken naar alle mogelijkheden.

Design: Gudmundur Ludvik 2016

Lees meer over de designer

Over Interstar

Drie generaties kastenmakers bij Interstar

Interstar staat voor een unieke beleving op ‘kastgebied’. Al meer dan 75 jaar maakt Interstar design kasten op Hollandse bodem. Interstar is een echt familiebedrijf, net als wij. Dat maakt de samenwerking zo vertrouwd. We willen u graag kennis laten maken met dit mooie Hollandse merk. Ontdek de verschillende inspirerende kast wanden, boekenwanden, de elegante, praktische solitaire kasten en dressoirs in verschillende materialen en kleuren combinaties.

 

Waarom adviseren wij Interstar?
Maak kennis met de design kasten van Interstar. Het zijn ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan en die met de tijd meegegaan. De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, TV-meubel of toch liever een boekenwand: vrijwel álles is mogelijk. Met behulp van een 3D-tekening brengen we uw woonkamer in beeld en maken we uw ideeën en onze adviezen inzichtelijk.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

base-arco-eettafel-jorre_van_ast-lowres-binnenuit2
Base

Arco

spokes-foscarini-hanglamp-Zeeland-Binnenuit
Spokes

Foscarini

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens