Gordijnen

Gordijnen

De sfeermaker in uw interieur

Gordijnen zijn naast decoratief ook zeer functioneel. Ze dempen geluid, werken isolerend en zorgen voor privacy. Van der Poel Home Textiel levert gordijnen van (hoge) kwaliteit, van vitrage tot overgordijn. De uitgebreide keuze aan stoffen, kleuren en transparanties maakt het er echter niet altijd makkelijker op. Onze verkoopadviseurs luisteren dan ook graag naar uw wensen en vertalen deze naar een passend advies op maat voor uw interieur. 

Bij Van der Poel Home Textiel helpen wij u graag verder, van advies tot montage. Wij komen graag bij u ter plekke de gordijnen opmeten, waarna we deze geheel naar uw wens laten confectioneren. Onze eigen vakmensen komen uw gordijnen en rail uiteindelijk monteren. Zo zorgen wij van A tot Z voor uw gordijnen op maat!

Hieronder vindt u ons aanbod aan merken. Wij werken met een aantal gerenommeerde kwaliteitsmerken. De collecties stellen onze adviseurs steeds opnieuw samen, zodat deze altijd voldoen aan de laatste trends. Om de stoffen van deze merken te aanschouwen, nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze winkel. Centraal gelegen in Zeeland, is onze showroom vanuit o.a. Walcheren, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes goed en snel bereikbaar. Graag tot ziens!

JAB Anstoetz
JAB Anstoetz
Création Baumann
Christian Fischbacher 1
Christian Fischbacher
Fabrixx gordijnen Van der Poel Home Textiel
Fabrixx
Gordijnen
Kvadrat
SAHCO 1
SAHCO
Gordijnen
De Ploeg
De Ploeg
Chivasso
Kendix vierkant
Kendix
Gordijnen
Kobe
de Le Cuona
de Le Cuona
De Ploeg
Carlucci

Verrijk uw interieur met stijlvolle én functionele gordijnen, bij Van der Poel Home Textiel

Bent u op zoek naar een manier om uw woning te verfraaien en tegelijkertijd uw privacy te waarborgen? Overweeg dan gordijnen als de ideale keuze voor uw raamdecoratie. Bij Van der Poel Home Textiel begrijpen we dat gordijnen niet alleen functioneel zijn, maar ook een cruciale rol spelen in het scheppen van de juiste sfeer in uw huis. Lees verder om te ontdekken waarom gordijnen een uitstekende keuze zijn voor uw woonomgeving!

Stijlvolle uitstraling: Voeg met gordijnen onmiddellijk een vleugje elegantie en stijl toe aan elke kamer. Met een breed scala aan kleuren, plooien, patronen en texturen kunt u de perfecte gordijnen kiezen die passen bij uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in uw woning. 

Privacy en lichtregeling: Gordijnen bieden u de flexibiliteit om te bepalen hoeveel natuurlijk licht uw kamer binnenkomt én garanderen tegelijkertijd de nodige privacy. Kies voor verduisteringsgordijnen als u volledige duisternis wilt, zoals in de slaapkamer, of ga voor lichtdoorlatende gordijnen voor een zachte, diffuse gloed.

Warmte en isolatie: Naast hun esthetische waarde, spelen gordijnen een cruciale rol bij het reguleren van de temperatuur in uw huis. In de winter houden ze de warmte binnen en de kou buiten, terwijl ze in de zomer helpen om de hitte buiten te houden. Dit kan leiden tot energiebesparing en een daardoor verhoogd wooncomfort.

Akoestische voordelen: Als u hinder ondervindt van geluidsoverlast van buitenaf, of als u juist last heeft van galm binnenshuis, zijn gordijnen uitermate geschikt om het geluid te absorberen en de akoestiek in uw kamer verbeteren. Dit zorgt voor een stillere en meer ontspannen leefomgeving. De gordijnen onderbreken namelijk de geluidsgolven, waardoor de akoestiek in huis direct verbetert!

Duurzaamheid en onderhoud: Bij Van der Poel Home Textiel bieden we gordijnen van hoogwaardige materialen, waardoor u kunt genieten van langdurige schoonheid én duurzaamheid. Een groot aantal gordijnen zijn eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, wat ze praktisch maakt voor elk huishouden. Bij natuurlijke stoffen als linnen en katoen is dit vaak wat lastiger, maar daar adviseren wij u dan ook graag in!

Of u nu gordijnen zoekt voor uw slaapkamer, woonkamer, keuken of een andere ruimte in uw huis, bij Van der Poel Home Textiel hebben we een uitgebreide collectie die aan al uw wensen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de juiste gordijnen en maatwerkopties.

Een van de opties hierbij, is de plooi! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een enkele plooi, vlinderplooi of de nieuwste trend; de waveplooi! Lees hieronder meer over deze trend in gordijnplooien.

Waveplooi: Hedendaagse elegantie bij Van der Poel Home Textiel

Bij Van der Poel Home Textiel omarmen we de moderne trend van de waveplooi. Deze eigentijdse plooistijl creëert een strak en golvend effect in uw gordijnen, perfect voor een minimalistische uitstraling. Of u nu lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen zoekt, de waveplooi past bij elke behoefte. Onze deskundige medewerkers helpen u graag de perfecte stof en plooistijl te kiezen om uw interieur te verfraaien. 

Bezoek onze winkel te Heinkenszand en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van gordijnen, bij Van der Poel Home Textiel. Onze vakmensen kijken er naar uit om u te helpen uw huis te transformeren met de perfecte raamdecoratie.