Gordijnen

Gordijnen

De sfeermaker in uw interieur

Gordijnen zijn naast decoratief ook zeer functioneel. Ze dempen geluid, werken isolerend en zorgen voor privacy. Van der Poel Home Textiel levert gordijnen van (hoge) kwaliteit, van vitrage tot overgordijn. De uitgebreide keuze aan stoffen, kleuren en transparanties maakt het er echter niet altijd makkelijker op. Onze verkoopadviseurs luisteren dan ook graag naar uw wensen en vertalen deze naar een passend advies op maat voor uw interieur. 

Bij Van der Poel Home Textiel helpen wij u graag verder, van advies tot montage. Wij komen graag bij u ter plekke de gordijnen opmeten, waarna we deze geheel naar uw wens laten confectioneren. Onze eigen vakmensen komen uw gordijnen en rail uiteindelijk monteren. Zo zorgen wij van A tot Z voor uw gordijnen op maat!

Hieronder vindt u ons aanbod aan merken. Wij werken met een aantal gerenommeerde kwaliteitsmerken. De collecties stellen onze adviseurs steeds opnieuw samen, zodat deze altijd voldoet aan de laatste trends. Om de stoffen van deze merken te aanschouwen, nodigen wij u graag uit voor een bezoek in onze winkel. Graag tot ziens!

JAB Anstoetz
JAB Anstoetz
Création Baumann
Christian Fischbacher 1
Christian Fischbacher
LOFT 79
Loft 79
LOFT 79
Aanpassen
De Ploeg
De Ploeg
Kendix vierkant
Kendix
de Le Cuona
de Le Cuona
SAHCO 1
SAHCO
KOBE 1
Kobe