Gommaire

Gommaire

Van rustiek tot modern.

Collecties

Gommaire-furniture-outdoor-gallery-5
Alabama
Gommaire-furniture-outdoor-gallery-26
Copenhague
Gommaire-furniture-outdoor-gallery-23
Carol
curve-arm-ziggy-table
Ziggy

Over Gommaire

Gommaire is een nieuw Belgisch merk opgericht in januari 2015, ontstaan ​​uit een fusie van ideeën en jarenlange ervaring met Gommaire Cleybergh, Bert Verelst en Laurent De Greef. GOMMAIRE staat voor een tijdloze collectie binnen- en buitenmeubelen en een grote samenstelling van decoratieartikelen.

Dit met een organisch accent dat je kunt ontdekken in de ontwerpen en materialen. Bijna de volledige collectie is getekend en gemaakt door Gommaire, Bert en Laurent. De Gommaire-collectie brengt een specifieke toets in elke omgeving, van rustiek tot modern. Het biologische woonconcept van Gommaire brengt een nieuw scala aan interieurdecoratie en meubilair. Glaswerk en keramische objecten, nieuwe stijl van geweven manden en stoelen, tafels in teruggewonnen teakhout, gestoffeerde stoelen en banken, salontafels, verlichting, … maar ook een breed scala aan tuinmeubilair in aluminium en teruggewonnen teak maken de eerste ‘Gommaire biologisch leven’ compleet ‘verzameling. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.