Gloster – Zenith

Zenith

Gloster

Eén van de nieuwe collecties van Gloster is de Zenith lounge, gedurfd mobiel, brutaal uitnodigend, schaamteloos toegeeflijk. Zelden is een meubel zo ondubbelzinnig geschikt voor het doel geleken. Zenith markeert het hoogtepunt van de Gloster-ontwerpesthetiek.  

Productinformatie

Eén van de nieuwe collecties van Gloster is de Zenith lounge, gedurfd mobiel, brutaal uitnodigend, schaamteloos toegeeflijk. Zelden is een meubel zo ondubbelzinnig geschikt voor het doel geleken. Zenith markeert het hoogtepunt van de Gloster-ontwerpesthetiek. De Deense ontwerper Hendrik Pedersen heeft voor de Zeith een mix van diverse materialen gecombineerd in een loungecollectie die eenvoudig, maar toch opvallend is. Modern en toch vertrouwd. Luxe en toch praktisch.

De Zenith-collectie bestaat uit een stijlvolle Lounger, bijpassende Lounge Chair, Lounge Chair met Arms en Ottoman. Alle stukken zijn gebaseerd op een zacht geprofileerd buisvormig aluminium frame dat een perfecte balans tussen sterkte en stijl biedt en is afgewerkt met een veerkrachtige Meteor-kleurige poedercoating. Zittingen en rugleuningen zijn gevormd in één doorlopende vlakte van handgeweven, subtiel getextureerde tarwekleur outdoor wicker en bedekt met luxe gescheiden zitkussens verkrijgbaar in een verscheidenheid aan weerbestendige stoffen. Onnodig te zeggen dat elk zitgedeelte wordt aangevuld met gedurfde schijfwielen, in kleur afgestemd op het frame en omarmd met slanke, niet-strepende velgen voor absoluut bewegingsgemak op alle soorten oppervlakken. 

Frame – Meteor

Teak – Natural

Wicker – Wheat

Afmetingen:

2-Seater Sofa: 170 x 88 x 39/ 83 cm

Lounge Chair: 84,5 x 93 x 39/ 83 cm

Lounge Armchair: 93 x 93 x 39/ 83 cm

Ottoman: 75 x 64 x 42 cm

Lounger: 157 x 89,5 x 39/ 85 cm

Hendrik Pedersen

In deze collectie

Zenith 2-seater sofa
2-Seater Sofa
Zenith lounge chair
Lounge Chair
Zenith lounge armchair
Lounge Armchair
Zenith lounger
Lounger
Zenith ottoman
Ottoman

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens