Gloster – Outdoor Rugs

Outdoor Rugs

Gloster

De Outdoor Rugs collectie bestaat uit een viertal buitentapijten in een viertal kleuren. Deze serie is speciaal ontworpen voor buitenshuis te gebruiken en extra sfeer te creëren in de tuin, terras of balkon. 

Productinformatie

De Outdoor Rugs collectie bestaat uit een viertal buitentapijten in een viertal kleuren. Deze serie is speciaal ontworpen voor buitenshuis te gebruiken en extra sfeer te creëren in de tuin, terras of balkon. De zware Outdoor Rugs zijn verkrijgbaar in ronde of rechthoekige maten. De buitentapijten zijn geweven van Sunbrella-koorden, die water- en weerbestendig zijn dankzij hun acrylmateriaal. De outdoortouwen zijn gemaakt van een met vinyl gecoat, zeer sterk polyestergaren of 100% acrylvezels. De vezels zijn gevlochten tot een rond touwprofiel van ongeveer 4 mm diameter en zijn volledig weerbestendig.

Het ronde tapijt zorgt voor een gezellige, huiselijke sfeer op het terras of balkon en is bovendien aangenaam zacht voor de voeten. Geplaatst voor een bankje of voor de ingang, ziet het er bijzonder mooi uit. De Outdoor Rugs vormen de passende finishing touch aan iedere buitenruimte. 

Afmetingen:

Rectangular Rug: 200 x 300 cm

Rectangular Rug: 300 x 400 cm

Round Rug: Ø140 cm

Round Rug: Ø220 cm

Hendrik Pedersen

In deze collectie

Rug 200x300cm Graphite
Rectangular 200 x 300
Rug 300x400cm Hazel
Rectangular 300 x 400
Rug 140cm Pewter
Round Ø140
Rug 220cm Wren
Round Ø220

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens