Gloster – Mistral

Mistral

Gloster

De ingetogen stijlcollectie van Gloster heeft zich in 2021 overtroffen met het ontwerp van een nieuwe lounge. De Mistral lounge is kenmerkend door zijn eigenschappen van zachte all-weather stoffering en het reliëf zoals de glooiing van een aardoppervlak. De mooie rondingen worden specifiek toegepast bij deze modules.

Productinformatie

De Mistral lounge is kenmerkend door zijn eigenschappen van zachte all-weather stoffering en het reliëf zoals de glooiing van een aardoppervlak. De mooie rondingen worden specifiek toegepast bij deze modules. Gloster is de eerste met de collectie Mistral, die een kussen met een topper hebben voor outdoor. Deze techniek is qua design prachtig, maar komt bovenal het comfort ten goede. De handgemaakte schermen rondom de modules zijn heel natuurlijk van kleur.  

Henrik Pedersen, de Deense ontwerper van dit meubel vergelijkt de Mistral met een kleine, op zichzelf staande “schuilplaats”. Op een luie zomerdag kun je heerlijk wegduiken en creëert  een cocon-achtig gevoel en is toch transparant door de natuurlijke weving van het outdoor wicker in de kleur Koala. Het frame bestaat uit zacht gegoten aluminium afgewerkt met een duurzame poedercoating Meteor-kleur in combinatie met teak. Kortom een elegante combinatie van drie essentiële materialen.

Frame:

Teak: 

Wicker:

Afmetingen:
Sofa:
B208 x D94 x H102 cm

Lounge Chair:
B98 x D94 x H102 cm

Ottoman:
B90 x D90 x H44 cm

Daybed:
B204 x D98 x H102 cm

Left Chaise:
B204 x D94 x H102 cm

Right Chaise:
B204 x D94 x H102 cm

Coffee Table:
B60,5 x L120 x H33 cm

Hendrik Pedersen

In deze collectie

Mistral Sofa
Sofa
Mistral Lounge Chair
Lounge Chair
Mistral Ottoman
Ottoman
Mistral Daybed
Daybed
Mistral Left Chaise
Left Chaise
Mistral Right Chaise
Right Chaise
Mistral Coffee Table
Coffee Table

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens