Gloster – Lima Dining

Lima Dining

Gloster

Met het oog op de natuur door het hele ontwerp heen heeft de Deense ontwerper Hendrik Pedersen voor Gloster de Lima collectie uitgebracht. Met deze collectie van lounge- en diningmeubelen creëert u op uw terras of tuin een prachtige eenheid.

Productinformatie

Met het oog op de natuur door het hele ontwerp heen heeft de Deense ontwerper Hendrik Pedersen voor Gloster de Lima collectie uitgebracht. Met deze collectie van lounge- en diningmeubelen creëert u op uw terras of tuin een prachtige eenheid.

Bij de Lima is de essentie van natuurlijke en tactiele materialen samengebracht in gedefinieerde modulaire elementen. Een plantage teakhouten frame, een tarwekleur geweven all-weather rieten vlechtwerk op de achterpanelen, dat tegen alle weersomstandigheden bestendig is, in combinatie met heerlijke zit- en rugkussens maakt de Lima collectie een plaatje in uw tuin. De natuurlijk zacht aanvoelende, gestructureerde kussens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en structuren stoffen.

Naast het loungen heeft de Lima collectie ook een dining assortiment. Met niet alleen tafels in verschillende maten, banken in twee maten, stoelen met en zonder armleuning, maar ook een storage kast en een serving table. Deze collectie bestaat uit plantage teakhouten frames met tarwekleurig geweven all-weather rieten vlechtwerk op de zittingen van de stoelen en banken, en op de storage kast en onderste plank van de serving table.

Heerlijk genieten van de lange zomeravonden met de Lima lounge van Gloster….!

Afmetingen:
Dining Tables:
B87 x L87 x H74,5 cm
B100 x L179 x H74,5 cm
B100 x L244 x H74,5 cm

Dining Benches:
B159 x D48 x H44 cm
B224 x D48 x H44 cm

Storage Chest:
B165 x D65 x H93,5 cm

Serving Table:
B65 x L165 x H93,5 cm

Henrik Pedersen, geboren in 1967, studeerde af als modeontwerper in 1990 en runt nu 365°, een Deense ontwerpstudio gevestigd in Aarhus die zich richt op lifestyle-based design, variërend van meubels en verlichting tot projecten voor kleding- en voedselverpakkingsbedrijven. Zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door elegantie, verfijnde materialen en formele helderheid.

Henrik gebruikt zijn opleiding om het volledige scala van design te verkennen. Zijn interesse in wiskunde in combinatie met zijn uitgebreide ervaring geven hem een ​​intuïtief vermogen om snel in te schatten of een nieuw ontwerp zal werken of niet. “Ervaring en kennis helpen, maar het verschil zit in hoe je het gebruikt. Met gezond verstand en passie voor je vak kom je ver.”

“In onze ontwerpoplossingen hanteren we een internationale benadering, aangezien onze markt vaak de wereld overspant. Onze klanten zijn zowel Deense als internationale ondernemingen en uit veel verschillende bedrijfstakken. Een belangrijk aspect van ons werk is het bijhouden van markttrends, en daarom zijn reizen, verkennen en geïnspireerd worden door het moment essentieel om verder te kunnen kijken dan morgen. Voor mij moet design een betekenis hebben. De vorm, kleur en materiaalkeuze moeten bij elk individueel ontwerp passen. Een goed ontwerp is functioneel, mooi en gemakkelijk te begrijpen.”

In deze collectie

Dining Square Table Lima
Table Square 87
Dining Table 179 Lima
Table 179 & 244
Dining Bench 159 Lima
Bench 159
Dining Bench 224 Lima
Bench 224
Dining Chair Lima
Chair
Dining Armchair Lima
Armchair
Storage Chest Lima1
Storage Chest
Serving Table Lima1
Serving Table

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens