Gloster – Kay

Kay

Gloster

De Kay collectie is ongetwijfeld een collectie met bepalend statement door de rugleuning van de Kay. Deze rugleuning is opzettelijk oversized en prachtig gebogen voor comfort, die omhelst terwijl erin gezeten wordt en biedt aangenaam comfort en beschutting. 

Productinformatie

De Kay collectie is ongetwijfeld een collectie met bepalend statement door de rugleuning van de Kay. Deze rugleuning is opzettelijk oversized en prachtig gebogen voor comfort, die omhelst terwijl erin gezeten wordt en biedt aangenaam comfort en beschutting. Het prachtige Teakhouten frame is gecombineerd met ‘French Cane’ in de vorm van hoogwaardig en UV-bestendig Wicker. De geweven All Weather Wicker kleurencombinaties van de rugleuningen zijn; Brindle, Copper en Harvest. Deze kleurencombinaties zijn speciaal door designer Henrik Pedersen samengesteld.

De Kay is een uitgebreide collectie. Deze serie is leverbaar als lounge stoel en rocking chair, die uitgevoerd kunnen worden met hoge of lage rug. Maak deze chairs compleet met de bijpassende ottoman. De Kay heeft ook een Low Back Sofa in het assortiment, om gezellig samen te loungen. En om het geheel compleet te maken zijn er ook dining chairs beschikbaar uit dezelfde serie. Die uiteraard prachtig zullen staan bij diverse dining tables. 

Afmetingen:

High Back Lounge Chair: 85,5 x 84,5 x 43,5/ 95,5 cm

High Back Rocking Chair: 85,5 x 84,5 x 43,5/ 95,5 cm

Low Back Lounge Chair: 85,5 x 84,5 x 43,5/ 83,5 cm

Low Back Rocking Chair: 85,5 x 84,5 x 43,5/ 83,5 cm

Low Back Sofa: 156,5 x 84,5 x 43,5/ 83,5 cm

Ottoman: 67,5 x 57 x 39,5 cm

Dining Armchair: 63,5 x 62,5 x 44/ 85,5 cm

Lounger: 205 x 88 x 38/ 97 cm

Hendrik Pedersen

In deze collectie

Kay High Back Lounge Chair - Copper (Blend Linen)
High Back Lounge Chair
Kay High Back Rocking Chair - Harvest (Blend Linen)
High Back Rocking Chair
Kay Low Back Lounge Chair - Copper (Blend Coal)
Low Back Lounge Chair
Kay Low Back Rocking Chair - Harvest (Blend Coal)
Low Back Rocking Chair
Kay Low Back Sofa - Brindle (Blend Coal)
Low Back Sofa
Kay Ottoman - Copper (Blend Fog)
Ottoman
Kay Dining Chair with Arms - Brindle (Blend Coal)
Dining Armchair
Kay Lounger - Brindle (Blend Coal)
Lounger

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens