Gloster – Kasha

Kasha

Gloster

De Kasha collectie is een tafelserie met twee verschillende maten dining tables. De zachte afgeronde lijnen en natuurlijke tinten van de Kasha’s afgeronde keramische onderstellen combineren perfect met de massief plantage teakhouten tafelbladen. 

Productinformatie

De Kasha collectie is een tafelserie met twee verschillende maten dining tables. De zachte afgeronde lijnen en natuurlijke tinten van de Kasha’s afgeronde keramische onderstellen combineren perfect met de massief plantage teakhouten tafelbladen. Deze prachtige dining tables zijn opvallend, inspireren en reflecteren schitterend het licht over hun zachte, ronde oppervlak en geven elk terras, balkon of tuin karakter. 

Afmetingen:

Dining Table: Ø90 x H74,5 cm

Dining Table: Ø120 x H74,5 cm

Hendrik Pedersen

In deze collectie

Kasha 90cm Round Dining Table (Sand)
Dining Table Ø90 cm
Kasha 120cm Round Dining Table (Iron)
Dining Table Ø120 cm
Low back 2-seater sofa Fern
Low Back 2-Seater Sofa
High back 2-seater sofa
High Back 2-Seater Sofa

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens