Gloster – Dune

Dune

Gloster

De Dune collectie is een warm ontwerp geinspireerd door de natuurlijke vormen van zandduinen gekenmerkt door zachte lijnen en ronde vormen. Opvallend in de Dune is de combinatie van kussens en kleden die het meubel een boheems uiterlijk geven. 

Productinformatie

De Dune collectie is een warm ontwerp geinspireerd door de natuurlijke vormen van zandduinen gekenmerkt door zachte lijnen en ronde vormen. Opvallend in de Dune is de combinatie van kussens en kleden die het meubel een boheems uiterlijk geven. 

De Dune Lounge collectie bestaat uit een een loungestoel, poef, 2-zits, 3-zits sofa en een lounge chaise. Naast de Dune Lounge collectie is er ook een Dune Dining collectie die bestaat uit twee maten dining tables, een dining chair, coffee table en side table. 

Het onderstel is vervaardigd uit gepolijst teak van hoge kwaliteit en het aluminium frame is beschikbaar in drie verschillende kleuren: White, Meteor en Brick. Verder zijn er 4 combinaties van stoffen en kleuren die zijn samengesteld door de ontwerper Sebastian Herkner. Gloster onderscheid zich met deze speciaal geweven stoffen die zeer verfijnd aanvoelen. 

Teak:

Frame:

Ceramic:

Afmetingen:
Lounge Chair:
B87 x D87 x H73 cm

2-Seater Sofa:
B180 x D93 x H73 cm

3-Seater Sofa:
B236 x D93 x H73 cm

Left Chaise:
B171 x D93 x H73 cm

Right Chaise:
B171 x D93 x H73 cm

Ottoman:
B60 x D50 x H44 cm

Coffee Table:
B83,5 x L131 x H30 cm

Side Table:
B64 x L65,5 x H44 cm

Dining Chair:
B63 x D63 x H79 cm

Dining Tables:
B110 x L230 x H74 cm
B110 x L300 x H74 cm

Sebastian Herkner werd geboren in 1981 in Bad Mergentheim, Duitsland. Hij studeerde productontwerp aan de HfG Offenbach am Main (Offenbach University of Art and Design), en concentreerde zich tijdens zijn studie al op het ontwerpen van objecten en meubels die verschillende culturele contexten samenvoegen, nieuwe technologieën combineren met traditioneel vakmanschap om de veelzijdige schoonheid van de materialen te benadrukken en vestig hernieuwde aandacht op kleine details. Tijdens zijn studie liep Herkner stage bij Stella McCartney in Londen, wat hem hielp om zijn gevoel voor materialen, kleuren, structuren en texturen aan te scherpen. “Mijn werk heeft een gevoeligheid en identiteit die de functie, het materiaal en het detail benadrukt. Ik transporteer en interpreteer kenmerken uit verschillende contexten van de samenleving en cultuur en implementeer ze in nieuwe artefacten. Dit personage doordrenkt de meest alledaagse voorwerpen met respect en persoonlijkheid. Op deze manier kunnen ogenschijnlijk tegenstrijdige dingen waardering ervaren.“

In deze collectie

Dune 2-Seater Sofa
2-Seater Sofa
Dune 3-Seater Sofa
3-Seater Sofa
Dune Lounge Chair
Lounge Chair
Dune Ottoman
Ottoman
Dune Left Chaise
Left Chaise
Dune Right Chaise
Right Chaise
Dune Coffee Table
Coffee Table
Dune Side Table
Side Table
Dune Dining Chair
Dining Chair
Dune Dining Table
Dining Table

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens