Gloster – Deck

Deck

Gloster

De Deck collectie is een prachtige Teakhouten eettafel serie. Er zijn twee maten (met een lengte van 289 cm of 365 cm) verkrijgbaar in de Deck collectie. 

Productinformatie

De Deck collectie is een prachtige Teakhouten eettafel serie. Er zijn twee maten (met een lengte van 289 cm of 365 cm) verkrijgbaar in de Deck collectie. De Deck tafels zijn volledig van Teakhout en hebben een plat oppervlak, zowel in de lengte als in de breedte, maar door de lange latten lijken de tafels bijna transparant. Ze zijn elegant, gelijkvormig en gemaakt van massief plantageteak. De lineaire stijl van de Deck dining tables bepaalt schoonheid van het Gloster design. De Deck tafels zijn geïnspireerd door de Teakhouten dekken op de snelste en mooiste zeilschepen van destijds. Dit roept het eenvoudige, maar visueel opvallende ontwerp een strakke sfeer van kwaliteit en vakmanschap op. 

Afmetingen:

Dining Table: 289 x 109 x 74 cm

Dining Table: 365 x 111 x 74 cm

Hendrik Pedersen

In deze collectie

Deck 289 cm
Dining Table 289 cm
Deck 365 cm
Dining Table 365 cm
Low back 2-seater sofa Fern
Low Back 2-Seater Sofa
High back 2-seater sofa
High Back 2-Seater Sofa

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens