Gloster – Coso

Coso

Gloster

De Coso collectie van coffee en side tables is ontworpen met een keramische look met teak afwerking. Verleidelijk en voelbaar keramiek vormt de basis van de handgemaakte Coso-collectie. Het opvallende contrast tussen rustiek natuuraardewerk en een hoogglanzend glazuur zorgt voor een speels contrast dat nog eens extra benadrukt wordt door een mix van aardse kleuren. 

Productinformatie

De Coso collectie van coffee en side tables is ontworpen met een keramische look met teak afwerking. Verleidelijk en voelbaar keramiek vormt de basis van de handgemaakte Coso-collectie. Het opvallende contrast tussen rustiek natuuraardewerk en een hoogglanzend glazuur zorgt voor een speels contrast dat nog eens extra benadrukt wordt door een mix van aardse kleuren. Een met de hand afgewerkt teakhouten blad maakt de natuurlijke esthetiek compleet en combineert functie en charme met succes.

Het doel van ontspanning is om het moment te omarmen. Om één te zijn met je omgeving en beschermd te zijn tegen ongewenste afleiding. Wat is een betere manier om dit doel te bereiken dan door ervoor te zorgen dat alle behoeften binnen handbereik zijn. Boeken en tijdschriften. Telefoons en tablets, afstandsbedieningen voor audio of verlichting. Je belangrijkste componenten van verwennerij hoeven nooit ver weg te zijn met een mooi bijzettafeltje en opbergsysteem gecombineerd.

Coso tafels zijn verkrijgbaar in twee maten. De coffee table met een diameter van 48 cm met een hoogte van 40,5 cm en de kleinere bijzettafel met een diameter van 40 cm met een hoogte van 48,5 cm. Beide zijn afgewerkt in een opvallende balans van mat en glanzend zand, aarde en ijzer natuurlijke pigmenten en ze zijn allemaal bedekt met een duurzaam geproduceerd, uitneembaar teak blad dat op slimme wijze de geïntegreerde opslag afdekt.

Afmetingen:

Coffee Table: Ø48 x H40,5 cm

Side Table: Ø40 X H48,5 CM

Hendrik Pedersen

In deze collectie

Coso coffee table
Coffee Table
Coso Side Table
Side Table
Low back 2-seater sofa Fern
Low Back 2-Seater Sofa
High back 2-seater sofa
High Back 2-Seater Sofa

Over Gloster

Gloster en fijn vakmanschap gaan hand in hand. Gloster meubilair is niet het resultaat van willekeurige massaproductie maar menselijke handen hebben elke afgeronde hoek en elke verbinding gemaakt. De kwaliteit van het meubilair is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens