Glatz – Twist New

Twist New

Glatz

Robuust, ergonomisch en gebruiksvriendelijk: de aluminium middenstokparasols van Glatz worden gekenmerkt door een tijdloos, elegant design dat perfect past bij zowel historische als moderne gebouwen. Afhankelijk van het model is het robuuste aluminium frame verkrijgbaar in natuurlijk geanodiseerd aluminium, mat wit of gepoedercoat antraciet.

Productinformatie

De Twist collectie hebben een plat parasoldak, handige zwengel en het ergonomische zwenkmechanisme wat de ambitie van Glatz weerspiegelen om duurzame uitvindingen te doen. De Twist New is eenvoudig en handig op heuphoogte te openen met slechts enkele omwentelingen van de zwengel, biedt traploze kantelverstelling dankzij de draaigreep en is 360° draaibaar met de praktische klemhendel. Het is een eenvoudig maar elegant parasolontwerp.

Samen met het platte parasoldak zorgen het wit en antraciet gepoedercoat aluminium frame en baleinen voor een moderne, zwevende uitstraling. De hoogwaardige luifel is zelfspannend dankzij de flexibele uiteinden. De mast is voorzien van een interne stalen buis waarvoor een lagere paal beschikbaar is, zodat de parasol in hoogte kan worden versteld en altijd voor de juiste hoeveelheid schaduw kan worden gezorgd. Typisch Zwitserse precisie.

Stofklasse 5
Stofklasse 4

 

Stofklasse 5 Stofklasse 4

Afmetingen:
Ronde: Ø270, Ø300, Ø330

Kwadraat: 240 cm x 240 cm

Rechthoekig:  210 cm x 150 cm,
                         250 cm x 200 cm

Frame kleur:
Mat wit of antraciet gepoedercoat aluminium

Plaatsen van gebruik:
Weide, Balkon, Terras, Hotel & Restaurant

Glatz

Over Glatz

De zon is altijd een welkome toevoeging op een lente- of zomerdag. Maar soms is het schijnsel niet iets te fel, zodat u niet aangenaam kunt genieten van het buitenleven. Ontmoet de degelijke en daverende parasols van Glatz, een Zwitsers merk dat zich volledig heeft toegelegd op het ontwerpen en fabriceren van onverwoestbare parasols.
De parasols van dit Zwitserse topmerk doen exact wat ze moeten doen: ze beschermen u tegen de zon. Maar dat niet alleen: ze bieden u ook bescherming tegen zomerse regendruppen en tegen Zeeuwse windstoten. De Glatz parasols zijn eenvoudig te bedienen en zijn ook nog eens oersterk. Bovendien zijn Glatz-parasols beschikbaar in tal van kleuren, materialen, stoffen en dessins.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens