Fractions

Fractions

Design by Osiris

Fractions: écht exclusieve raambekleding! 

Met Fractions kiest u voor raamdecoratie die u niet zomaar in ieder huis tegenkomt. Een exclusief product dat naast stijlvol, ook nog eens zeer functioneel is. Bovendien zijn de aluminum shutters ook nog eens in heel veel ruimtes van uw huis toepasbaar!

Ontdek Fractions bij Van der Poel Home Textiel, dé specialist op het gebied van raamdecoratie en Fractions in Zeeland. Centraal gelegen in Heinkenszand, en dus eenvoudig bereikbaar vanuit o.a. Walcheren, Middelburg, Goes en Zierikzee. Bent u benieuwd geworden? Lees hieronder meer over Fractions!

Ontdek Fractions: aluminium shutters, bij Van der Poel Home Textiel!

Fractions: Functioneel én decoratief

Raambekleding dient vaak als decoratie van het huis. De stijlvolle Fractions passen dan ook zeker in dit beeld. Echter dient raamdecoratie ook vaak als binnenzonwering en-/of verduistering. Op dit vlak onderscheiden Fractions zich dan ook sterk ten opzichte van andere soorten raambekleding. In tegenstelling tot bijvoorbeeld rolgordijnen of houten jaloezieën, bieden Fractions unieke voordelen op het gebied van binnenzonwering en verduistering. Wanneer gesloten, laten Fractions nauwelijks nog lichtkieren toe, waardoor uw slaapkamer altijd gegarandeerd donker blijft.

Geschikte raambekleding voor vochtige ruimtes

Ook dan zijn Fractions de perfecte oplossing. Doordat de Fractions van aluminium zijn, is vocht geen enkel probleem. Ruimtes als de badkamer en keuken vormen zo niet langer een probleem m.b.t. het kiezen van geschikte raambekleding!

Naast het functionele deel van Fractions, is ook het decoratieve deel van groot belang. Het product is stijlvol en strak, wat het daarmee uitermate geschikt maakt voor een modern interieur. Echter ook voor wat klassiekere interieurs zijn Fractions een mooie toepassing. Door de vele mogelijkheden in kleur én vorm van de openingen, is er voor iedere stijl wel een passende uitvoering te vinden!

Bovendien zijn Fractions eenvoudig in de bediening én ook nog eens van toepassing op draai-kiep ramen. Speel met het licht en ervaar de extra dimensie die Fractions aan uw interieur geven!

Bij Fractions heeft u dus de niet de nadelen van houten shutters, maar wel de voordelen! De aluminium shutters zijn te bezichtigen in onze showroom te Heinkenszand, in hartje Zeeland. Zo zijn wij ook vanuit Goes, Vlissingen, West-Brabant of Walcheren goed te bereiken.

Ontdek de veelzijdigheid van Fractions, bij Van der Poel Home Textiel!

Over Fractions by Osiris

Fractions by Osiris zijn onderdeel van het merk Unilux. Unilux is in de wereld van raambekleding vooral bekend vanwege de horren die het merk produceert. Horren van hoge kwaliteit, wel te verstaan. De Fractions van het merk zijn inmiddels uitgegroeid tot een echte eye-catcher en belangrijk onderdeel van het assortiment van Unilux. Ontdek Fractions in Zeeland, bij Van der Poel Home Textiel.

Door de samenwerking met ontwerper Osiris Hartman, kregen de Fractions al snel meer bekendheid binnen de wereld van de woninginrichting. Vandaar ook de naam ‘Fractions by Osiris’. Ook op het gebied van raamdecoratie is de naam van Unilux dus inmiddels niet meer weg te denken!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl