Fractions

Fractions

Design by Osiris

Fractions: écht exclusieve raambekleding! Met Fractions kiest u voor raamdecoratie die u niet zomaar in ieder huis tegenkomt. Een exclusief product dat naast stijlvol, ook nog eens zeer functioneel is. Bovendien zijn de aluminum shutters ook nog eens in heel veel ruimtes van uw huis toepasbaar!

Productinformatie

Fractions: Functioneel én decoratief

Raambekleding dient vaak als decoratie van het huis. De stijlvolle Fractions passen dan ook zeker in dit beeld. Echter dient raamdecoratie ook vaak als binnenzonwering en-/of verduistering. Op dit vlak onderscheiden Fractions zich dan ook sterk ten opzichte van andere soorten raambekleding, zoals rolgordijnen of horizontale jaloezieën. Fractions laten in gesloten toestand namelijk geen enkele ruimte meer voor lichtkieren. Zo is het in uw slaapkamer altijd gegarandeerd donker!

Raambekleding voor vochtige ruimtes? 

Ook dan zijn Fractions de perfecte oplossing. Doordat de Fractions van aluminium zijn, is vocht geen enkel probleem. Ruimtes als de badkamer en keuken vormen zo niet langer een probleem m.b.t. het kiezen van geschikte raambekleding!

Naast het functionele deel van Fractions, is ook het decoratieve deel van groot belang. Het product is stijlvol en strak, wat het daarmee uitermate geschikt maakt voor een modern interieur. Echter ook voor wat klassiekere interieurs zijn Fractions een mooie toepassing. Door de vele mogelijkheden in kleur én vorm van de openingen, is er voor iedere stijl wel een passende uitvoering te vinden!

Bovendien zijn Fractions eenvoudig in de bediening én ook nog eens van toepassing op draai-kiep ramen. Speel met het licht en ervaar de extra dimensie die Fractions aan uw interieur geven!

Over Fractions by Osiris

Fractions by Osiris zijn onderdeel van het merk Unilux. Unilux is in de wereld van raambekleding vooral bekend vanwege de horren die het merk produceert. Horren van hoge kwaliteit, wel te verstaan. De Fractions van het merk zijn inmiddels uitgegroeid tot een echte eye-catcher en belangrijk onderdeel van het assortiment van Unilux.

Door de samenwerking met ontwerper Osiris Hartman, kregen de Fractions al snel meer bekendheid binnen de wereld van de woninginrichting. Vandaar ook de naam ‘Fractions by Osiris’. Ook op het gebied van raamdecoratie is de naam van Unilux dus inmiddels niet meer weg te denken!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl