Fermob – Aplô

Aplô

Fermob

De Aplô collectie is een revolutie in de verlichtingswereld van Fermob. Ontworpen door Tristan Lohner, de ontwerper van de Balad collectie. De Aplô collectie bestaat uit een nomandische lamp en verschillende accessoires die in een handomdraai kunnen worden getransformeerd. 

Productinformatie

De Aplô collectie is een revolutie in de verlichtingswereld van Fermob. Ontworpen door Tristan Lohner, de ontwerper van de Balad collectie. De Aplô collectie bestaat uit een nomandische lamp en verschillende accessoires die in een handomdraai kunnen worden getransformeerd. Houdt de Aplô in de hand als zaklamp, met het magnetische voetje staat hij stabiel op iedere tafel of overal op te hangen waar het magnetisch is. Bevestigd aan zijn op maat gemaakte riem wordt hij een zaklamp of hanglamp, leuk voor in de boom of aan een parasol. Met de wandlampsteun die met hetzelfde design is bedacht, lan de Aplô staand of hangend aan de muur worden bevestigd. En zo biedt Aplô een heel spectrum aan verlichtingsoplossingen!

Net als de andere verlichtingsmodellen van Fermob biedt het variaties in warm/ koud licht en intensiteit. Een ander gezamenlijk punt is het gebruik van ecologisch verantwoorde (LED) en recyclebare (aluminium, polyethyleen) materialen.

De lamp, de essentie van licht, symboliseert ook het idee, de inspiratie, de geniale inslag, de klik!

De Aplô is veel meer dan een verlichtingscollectie … het is een echt concept van autonome verlichting met een reeks accessoires die de verlichting veelzijdig inzetbaar maakt!

Afmetingen:

Aplô lamp: Ø11,5 x H24,5 cm

Magnetic Base: Ø8 x H2 cm

Wall Light Bracket: 5 x 12 cm

Suspension Strap: 5 x 102 cm

Tristan Lohner

In deze collectie

Aplô lamp
Aplô Lamp
Aplô Magnetic base
Magnetic Base
Aplô Wall Light Bracket
Wall Light Bracket
Aplô suspension strap
Suspension Strap

Over Fermob

Maak kennis met Fermob, een gerenommeerd tuinmeubelmerk uit Frankrijk. Het Franse merk heeft zich oorspronkelijk toegelegd op het vervaardigen van aluminium producten. In 1989 is Fermob een nieuwe weg ingeslagen: het ging samenwerken met bekende designers voor de ontwikkeling van high-end tuinmeubelen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens