fauteuils-tresto-pode

Tresto

Pode

Een momentje voor u zelf met fauteuil Tresto

De grote zitkuip van fauteuil Tresto van Pode heeft comfortabele kussens op de zitting en in de rug. Ideaal om na een lange dag even een momentje voor uzelf te pakken. Dat mag ook gewoon na een korte dag trouwens. Een echte blikvanger is het onderstel waarop de kuip rust. Dit onderstel kunt u in elke denkbare kleur kiezen. Zwart, knalrood of frisgroen? Tresto maakt het mogelijk.

Productinformatie

Tresto kan elke stof of leersoort uit de Pode-collectie aan. En welke kleur geeft u aan het stijlvolle onderstel?

Tresto kan elke stof of leersoort uit de Pode-collectie aan. U kunt ook kiezen voor een duostoffering, waarbij u de kussens een andere kleur geeft dan de zitkuip. Kies een bijpassende kleur voor het stijlvolle onderstel en uw statement is gemaakt!

kleuren en materialen

Fauteuil 93 cm breed / 86 cm diep / 93 cm hoog

 

designerduo Yonoh 

Over Pode

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

hidde-fauteuil-hocker-label-binnenuit
Hidde

Label

leolux-design-bank-flint-sfeer-1
Flint

Leolux

Pode-Sparkle-Hoge-Fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

nivti-hoekbank-pode-binnenuit-zeeland-sfeer
Nivti

Pode

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens