Fauteuils-spot-pode

Spot

Pode

Algemene productinfo

Spot geeft je een fijn familiegevoel, zoals zoveel Pode-producten. Bij deze fraaie draaifauteuil komt dat echter wel heel sterk naar voren, want Spot is een volle neef van Sparkle van Pode. De familielijnen, getekend door Thijs Smeets, zijn duidelijk herkenbaar, maar toch heeft Spot een heel eigen gezicht. Zo is de zitting vast gestoffeerd, zonder een los kussen, wat voor een heel andere uitstraling zorgt.

Wilt u een mooie Spot fauteuil toevoegen aan uw interieur? Dan is dit uw kans, want deze aansprekende fauteuil is nu extra aantrekkelijk geprijsd als u kiest voor Fusion-leer of de stoffen Steelcut Trio en Steelcut Quartet. En ook bij een combinatie van deze materialen geldt de actieprijs.

Productinformatie

Spot is er in een lage (One) en een hoge (Two) variant, met optioneel een mooi hoofdkussentje voor extra comfort. De binnen- en buitenkant kun je apart van elkaar laten bekleden. Daarnaast heb je bij elke uitvoering de keuze voor een eikenhouten of aluminium voet. De poef is speciaal voor Spot ontwikkeld waarbij je ook twee typen bekledingen kunt combineren.

One of Two, Leer of stof; welke combinaties u uiteindelijk ook kiest, als u het mooi vindt, zit u altijd Spot-on!

kleuren en materialen

Fauteuil one
75 cm breed / 80 cm diep / 80 cm hoog

Fauteuil Two
75 cm breed / 80 cm diep / 106 cm hoog

Poef
55 cm breed / 52 cm diep / 42 cm hoog

Thijs Smeets

Thijs Smeets studeerde Industrieel Productontwerp aan de Haagse Hogeschool. Inmiddels runt hij alweer 13 jaar zijn eigen bedrijf: Studio Smeets Design, gevestigd in een prachtig “art nouveau” pand in hartje Amsterdam met uitzicht op de Westertoren.

Over Pode

U kent Pode misschien van het meubelmerk Leolux, maar maak nu kennis met het vernieuwende karakter van Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode hebben ontfermd.

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

enna-hoekbank-leolux-binnenuit-zeeland
Enna

Leolux

Pode-Sparkle-Lage-Fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

Interstar_wandmeubel-Binnenuit-zeeland
tv-wandmeubel

Interstar

caruzzo-fauteuil-leolux-poef-stof-leer-binnenuit-zeeland
Caruzzo

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens