Fauteuils-soft-facet-artifort

Soft Facet

Artifort

Ervaar het ultieme comfort bij het lezen van een boek, laatste werk afwerken met de laptop op schoot of gewoon lekker ontspannen, een momentje voor uzelf. Een fauteuil die u het liefst voor uzelf opeist… Het frisse, open en minimalistische ontwerp is tijdloos en past in vele interieurs. De Soft Facet fauteil is verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen, zo kunt u zelf de perfecte keuze maken voor een eigen hippe touch in uw woonkamer.

Productinformatie

Kenmerken Soft Facet

De zitschelp is gemaakt van geperste houten schaal, deze zijn in samenstelling met twee schuimlagen bekleed, zo wordt het ultieme comfort ontwikkeld. Het unieke is het minimalistische metalen vierpoot onderstel dat onderdeel is van het gehele ontwerp, de vierpoot kan gepoedercoat worden in verschillende kleuren. De stoffering van de Soft Facet is een combinatie van textiel en leer, de afwerking van het onderstel is met de standaard Artifort poedercoat kleur. De tuigleren riem die de voorpoten met de achterpoten verbind is verkrijgbaar in naturel of zwart tuigleer. 

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Artifort heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd.

Bekijk online vast een selectie.

Design: Design Scholten & Baijings, 2020

‘Soft Facet is een esthetisch, ruimtelijk en comfortabel ontwerp’

Lees meer overScholten & Baijings

Over Artifort

ART & COMFORT

Dat is waar het wereldberoemde merk Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend. Van Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI tot Ilse Crawford en Luca Nichetto. Zitten. Wachten. Vergaderen. Opbergen. Overleggen. De oogstrelende en exclusieve meubels zijn niet voor niets in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou opgenomen. Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Geschiedenis

In 2015 vierde Artifort haar 125ste verjaardag. Elk jaar vinden talloze Artifort stoelen, tafels en banken hun weg naar de huizen van designliefhebbers over heel de wereld. Het begon allemaal in 1890 toen Jules Wagemans zich in Maastricht vestigde als stoffeerder. 

Vakmanschap

Artifort staat voor meubilair dat levenslang meegaat. In veel gevallen wordt het designmeubel doorgegeven  van generatie op generatie. Het geheim is het gebruik van hoogwaardige materialen toegepast door vakmensen. Het vakmanschap van alle stoffeerders, lassers, houtbewerkers en naaisters is van hoog niveau door jarenlange ervaring en interne training.

We zijn blij om Artifort te kunnen toevoegen aan onze collectie. Voor in de showroom kozen we de de tijdloze bankenserie Mare, een ontwerp van René Holten, de fauteuil Shark Lounge en de eetkamerstoel Shark, gecombineerd met eettafel Clarion en natuurlijk niet te vergeten, de designklassieker Orange Slice!

Aanbevolen producten

Artifort Mare FC 378 - Rene Holten
Mare

Artifort

f500-series-artifort-binnenuit
F500

Artifort

dp_metaform-eettafel-binnenuit
DP

Metaform

glider-fauteuil-artifort-binnenuit
Glider

Artifort

Contact

0113-561482