Fauteuils-Scylla-Leolux

Scylla

Leolux

Algemene productinfo

Scylla; sober lijnenspel met oog voor detail.  Met herinneringen aan “De Stijl” ontwierp Gerard Vollenbrock deze oer-Nederlandse Scylla. Hij voorzag zijn ontwerp van een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt en stoere armsteunen in leer; Tijdloos design met Leolux zitcomfort. Expressief of ingetogen, kleurrijk of sober; Scylla past zich moeiteloos aan aan zijn gebruiker

Productinformatie

Kenmerken Scylla

  • Het buisframe van Scylla draagt het design, letterlijk en figuurlijk. Standaard wordt het in fraai chroom afgewerkt, maar voor meer individualiteit kun je kiezen voor een epoxykleur
  • Scylla biedt een weelde aan comfort. Zo kun je kiezen tussen twee vullingen: ‘Soft’ en ‘Firm’. Daarnaast is de fauteuil er in zowel een hoge als een lage versie.

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Design: Gerard Vollenbrock

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

scylla-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer2

Aanbevolen producten

bellice-bank-leolux-binnenuit-zeeland2
Bellice

Leolux

gustav-label-gerardvandenberg-fauteuil-binnenuit-zeeland
Gustav

Label

uncle-sam-harvink-fauteuil-binnenuit
Uncle Sam

Harvink

Artifort - Glider - Luca Nichetto
Glider

Artifort

Contact

0113-561482