Fauteuils-Nosto-Design-on-Stock

Nosto

Design on Stock

Algemene productinfo

Draaifauteuil Nosto van Design on Stock, is een fauteuil om in weg te dromen. De hoge rug, met moderne oren,geeft een heerlijk geborgen gevoel, als je wegdommelt in deze fauteuil. Nosto is niet alleen comfortabel, maar heeft ook een prachtige, moderne uitstraling. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan de geometrische patronen, die gevormd worden door de stiknaden. In veel opzichten is Nosto een unieke fauteuil in de collectie van Design on Stock: het is de enige fauteuil die met kantelmechanisme verkrijgbaar is. Het kantelmechanisme en de bijbehorende poef zorgen voor ongekend comfort; het (optionele) hoofdkussen zet de puntjes op de i.

Productinformatie

Kenmerken Djenné 

  • Verkrijgbaar in stof
    en in leer
  • Als finishing touch kiest u de kleur van de voet passend bij de bekleding van uw fauteuil en bij andere items in uw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal, Ivy of Onyx.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Design on Stock heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Design: Gerard van den Berg

Over Design on Stock

Oer-Hollands design met de meubels van Design On Stock

Design On Stock is een oer-Hollands meubelmerk. De ontwerpen van Design on Stock worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd, zodat alle meubels de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’ ontvangen. Alle meubelen zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en zijn daardoor uniek en professioneel. De meubelen van Design on Stock hebben een zeer snelle levertijd van ongeveer vier weken.

Waarom adviseren wij Design On Stock?

Design on Stock werkt samen met bekende ontwerpers die al enige tijd naam hebben gemaakt. Zo ontdekt u bij Design On Stock ontwerpen van onder andere Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet. Dit levert een creatief assortiment op waarmee u uw interieur een moderne en warme uitstraling geeft. 

Daarom kiest u voor Design On Stock bij BinnenUit
BinnenUit beschikt niet alleen over een prachtige collectie van Design On Stock: als interieur adviseurs hebben we alle kennis in huis wat betreft het combineren van verschillende meubelen en het indelen van uw woonkamer. We adviseren u graag bij de keuze van de juiste afmeting, de perfecte stof, een bijpassend vloerkleed en een mooie leeslamp.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Aikon-lounge-sfeerbeeld-grijs-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Aikon Lounge

Design on Stock

gustav-label-gerardvandenberg-fauteuil-binnenuit-zeeland4
Gustav

Label

caruzzo-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer
Caruzzo

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens