Fauteuils-Limec-Design-on-Stock

Limec

Design on Stock

Algemene productinfo

Limec is de perfecte fauteuil voor lange leesavonden. Het uitgangspunt bij het ontwerp van fauteuil Limec was comfort. En het resultaat is er dan ook naar: Limec zit heerlijk en biedt tegelijkertijd een goede ondersteuning van de rug.

Door haar nonchalante uiterlijk past Limec zonder moeite in elk interieur. Het is de perfecte fauteuil om de hele avond in door te brengen. 

Productinformatie

Kenmerken Limec

  • Verkrijgbaar in stof
    en in leer
  • Als finishing touch kiest u de kleur van de voet passend bij de bekleding van uw fauteuil en bij andere items in uw interieur. Djenné is verkrijgbaar in geborsteld RVS of de kleuren Dark, Coal, Ivy en Onyx.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling van uw meubel. Design on Stock heeft verschillende stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wilt u onze materialen voelen en de kleuren bij u thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Design: Gerard van den Berg

‘Vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte met Design on Stock zag ik dat de mensen het echt snappen. Ik vind het belangrijk om goede relaties op te bouwen. Design on stock is een goed merk, daar wil ik graag voor ontwerpen. Daarnaast denk ik dat ik de collectie van Design on Stock kan aanvullen met een paar lekker smeuïge meubels.’

lees meer over Gerard van den Berg

Over Design on Stock

Oer-Hollands design met de meubels van Design On Stock

Design On Stock is een oer-Hollands meubelmerk. De ontwerpen van Design on Stock worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd, zodat alle meubels de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’ ontvangen. Alle meubelen zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en zijn daardoor uniek en professioneel. De meubelen van Design on Stock hebben een zeer snelle levertijd van ongeveer vier weken.

Waarom adviseren wij Design On Stock?

Design on Stock werkt samen met bekende ontwerpers die al enige tijd naam hebben gemaakt. Zo ontdekt u bij Design On Stock ontwerpen van onder andere Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet. Dit levert een creatief assortiment op waarmee u uw interieur een moderne en warme uitstraling geeft. 

Daarom kiest u voor Design On Stock bij BinnenUit
BinnenUit beschikt niet alleen over een prachtige collectie van Design On Stock: als interieur adviseurs hebben we alle kennis in huis wat betreft het combineren van verschillende meubelen en het indelen van uw woonkamer. We adviseren u graag bij de keuze van de juiste afmeting, de perfecte stof, een bijpassend vloerkleed en een mooie leeslamp.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-DIRK SFEERFOTO-Binnenuit-Zeeland
Dirk Jisk

Pilat & Pilat

Aikon-lounge-sfeerbeeld-grijs-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Aikon Lounge

Design on Stock

gustav-label-gerardvandenberg-fauteuil-binnenuit-zeeland4
Gustav

Label

Djenné-draaifauteuil in leer-vooraanzicht-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Djenné

Design On Stock

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens