Fauteuils-lagom-jori

Lagom

Jori

Algemene productinfo

De golvende beweging van de zitting ‘hangend’ tussen de elegante armleggers vormen de perfecte symbiose voor uitnodigend zitcomfort. Een zitmeubel dat sublieme materialen zoals massief notenhout en exclusieve stoffen combineert tot uitgesproken schoonheid.

Geïnspireerd door het werk van Scandinavische designiconen en het glooiende landschap met de golvende zee van de Scandinavische kust, rolde het model LAGOM uit de designerhand van Hugo de Ruiter, een onmiskenbaar ‘vintage’ meesterstukje.

lagom-jori-binnenuit-fauteuil-stof

Product info hier

Productinformatie

‘Lagom’ staat voor het Zweedse ‘bijna perfect’ of ‘in de juiste verhouding’ en treft hiermee de essentie van het ontwerp van Hugo de Ruiter. De golvende lijnen van de zitting en de sierlijk gekromde vlakken van de armleggers ogen naadloos perfect en mooi in verhouding. De designer interpreteert ze als de vloeiende beweging van een golf, net voordat ze zich omkrult en in zee stort.

Het LAGOM model brengt op een subtiele manier het uniek vakmanschap van JORI en de visie van de ontwerper samen. Vormgeving, materiaal en optimaal zitcomfort zijn perfect met elkaar verweven. De zetel is bijzonder licht en vrij compact en laat zich hierdoor vlot combineren op verscheidene plaatsen in het interieur.

  • Fauteuil met poot staal gelakt in één van de JORI standaardkleuren (zie algemene info), poot massief noten of eiken gebrand
  • Leverbaar in leder of stof.
  • Keuze : bies in zelfde kleur voor uni leder bekleding ; contrasterende lederen bies in 6 standaardkleuren voor stof en leder bekleding.
  • Vilt glijders voor houten vloeren. Teflon glijders voor natuursteen en tapijt.
  • Zitmeubel met afneembare hoezen (door professionele partij uit te voeren)
  • 2D en 3D beeldmateriaal voor visualisatie is beschikbaar op onze website.

Hugo de Ruiter
Designer: Hugo de Ruiter

DESIGN MET OOG VOOR KWALITEIT.

“Meubelen beschouw ik als een derde huid”. Het design van Hugo de Ruiter (1959) staat voor zinvolle vernieuwingen die dynamiek aanreiken in vorm en gebruik. Zijn inspiratie haalt hij uit natuur, kunst, architectuur, technologie maar vooral uit het leven zelf. Zijn meubelen worden stuk voor stuk met oog voor kwaliteit gemaakt. Met meer dan 10 jaar ervaring in zijn eigen designstudio en 20 jaar ervaring als designer onderschrijft hij duurzame productiemethoden.

www.hugoderuiterdesign.com

Over Jori

Waarom adviseren wij Jori?
De meubelstukken van Jori zijn uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relaxmechanisme zorgen ervoor dat een zitmeubel op uw lijf geschreven is.

Daarom kiest u voor Jori bij BinnenUit
Iedereen heeft een ander postuur, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de meubelstukken van Jori voorzien van een design dat eenvoudig te personaliseren is. BinnenUit is premium dealer van Jori, dus mag u rekenen op kennis van zaken en een deskundig en eerlijk advies. We nemen de tijd voor u en aan de hand van de 3D-configurator kunnen wij alle mogelijke uitvoeringen en kleuren van uw Jori-meubel laten zien.

Aanbevolen producten

scylla-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland
Scylla

Leolux

jori_Glove-bank-sfeerbeeld-binnenuit-Zeeland
Glove Pure

Jori

harvink-fauteuil-splinter hoge rug-Binnenuit-Zeeland
Splinter

Harvink

indra-fauteuil-leolux-binnenuit-zeeland5
Indra

Leolux

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens